tiistai 26. kesäkuuta 2012

Unelmien kodinhoitohuone

Surffailin Talo&Koti -lehden nettisivuilla ja silmääni osui taas kerran tämä niin ihana kodinhoitohuone, että oli pakko napata ne kuvat ja laittaa tännekin kaikille vielä nähtäväksi, jos vaikka joltakulta ovat menneet ohi.

talokoti.fi kodinhoitohuone

Nettisivuilla todetaan seuraavasti: "Espoolaisen kodinhoitohuoneen esikuvana ovat olleet amerikkalaiset isot pukeutumishuoneet, joissa eri toiminnot sulautuvat yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi. Kodinhoitohuoneessa yhdistettiin vaatehuolto ja -säilytys sekä peseytyminen ja pukeutuminen. Tilan jokainen yksityiskohta on suunniteltu toimivaksi ja kauniiksi ja myös toteutettu huolellisesti naisellisella otteella. Kokonaisuutta täydentävät tyyliin sopivat sisustusesineet ja valaisimet perheen äidin omasta HomeAtHome-sisustusverkkokaupasta."

talokoti.fi kodinhoitohuoneen kaapistot

Muistelen kun joskus luin tätä juttu itse lehdessä ja silloin jo huokailin ihastuksesta.  Tuo kristallikruunu on kyllä oikea piste i:n päälle.


talokoti.fi kodinhoitohuoneen työskentelysaareke

Täällä melkein kuola valuu kun noita kuvie katselee ;) Ei auta kuin jäädä haaveilemaan tuollaisesta kodinhoitohuoneesta. Tosin voin kyllä kuvitella, että minkä näköinen se meillä olisi jos tuollaisen omistaisi. Juu ei todellakaan tämän näköistä vaan pyykit ympäri ämpäri kasoissa kuten nytkin ne tuppaa olemaan tai oliskohan sitä enemmän motivaatiota pitää tuollainen tila siistinä. Ehkäpä!

talokoti.fi pesuallas

Oi voi kuinka nättiä!

Niin ja hei muistakaahan osallistua blogini arvontaan, jossa palkintona kaksi Amanda B:n pellavalaatikkoa.

18 kommenttia:

 1. SIIIS WAUDE! me rakennamme taloa mutta ihan tuommoista kodinhoito huonetta emme teemme vaikka ihan iso sekin on ;) ihanaa viikkoa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teitä onnellisia kun saatte uuden talon. Tsemppiä kovasti rakennushommiin!

   Poista
 2. Kiitos kun laitoit kuvat tännne. Muistan kuolanneeni samaa kodaria ja olen yrittänyt löytää tätä lehteä tuloksetta. On mielestäni IHAN täydellinen. Nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuosta oli jotain hyötyäkin. Tuo on kyllä niin täydellinen, että parempaa ei voisi olla.

   Poista
 3. Onpa kyllä melkosen kaunis wautsi!

  VastaaPoista
 4. Ai-van ihana! Ja kuten sanoit, kristallikruun piste i:n päälle. Voi huoks!!!

  VastaaPoista
 5. Iiiiks, tuollainen kodari on laiton! Siis ihana :)

  VastaaPoista
 6. Kodinhoitohuoneen monikäyttöisyys tulee tässä hyvin esille. Isot kaapit ja ripaus kauneutta (kristallikruunu, hanat). Saareke keskellä huonetta on oiva apu, kun tehdään vaatehuoltoa jne. Ystäväni laittoi aivan ihanan modernin kristallikruunun heidän uuteen wc:hen, niin olipa upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristallikruunu sopii kyllä niin moneen paikkaan eikä sitä heti tulisi heti ajatelleeksi, että laitanpa kodariin tai wc:hen kristallikruunun, mutta ripaus ylellisyyttä tuo arkeenkin luksusta.

   Poista
 7. VOih.. siis aivan ihana kodari!! Tuollasenko sais.. eihän tuonne ommaan viitti ees ennää kurkistaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo oma kodari näyttää niin kulahtaneelta ja pieneltä tuon rinnalla ja varsinkin kun niitä vaatekasoja siellä viellä rumentamassa sitä.

   Poista
 8. Siis toi on jo niin ylellinen, ettei siellä hikisukkia ja likaisia kalsareita paljon heilutella ilmassa:))) Mutta kelpais mullekkin, on se niin kaunis kodinhoitokeskus, että, tuolla voisi asua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen kun olis, niin ehkä olisi sen verran motivaatiota että se olisi järjestyksessä ja tavarat tip top paikoillaan....toisin kuin nyt ainakin meillä :)

   Poista
 9. Onpa todellakin upea kodari, tuolla tekis kotihommia mielellään lähes 24/7 ;-)

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että tuollainen kodari nostaisi kyllä kummasti motivaatiota noihin kotihommiin :)

   Poista