lauantai 23. kesäkuuta 2012

Holari ja avaimet merenpohjassa!

Nyt oli pakko tulla hehkuttamaan tänne bloginkin puolelle tänään tekemääni holaria eli hole in one. Golfista jotain ymmärtäville tuo ehkä sanoo jotain, mutta niille jotka lajista ei tiedä mitään, niin selvennetään vielä vähän. Holari tarkoittaa lyöntiä, jossa pallo menee yhdellä lyönnillä suoraan kuppiin. Aika harvinaista herkkua tuo on ja yleensä once in a lifetime or never eli siinä mielessä pitää olla ihan hymyssäsuin :) Jokaisen golfarin unelma!


Huvittavinta tässä on vielä se, että juuri ennen kuin meidän piti lähteä mökiltä ajelemaan kohti golfkenttää ja siinä vaiheessa oltiin jo aikataulusta jäljessä, niin huomattiin että minun auton avaimia ei ole missään ja mailat tietysti siellä takaluukussa. Ei auttanut kuin ottaa vaan isäni mailat mukaan ja lähteä kohti golfkenttää. Kesän toinen golfkierros ja nekin sitten miesten mailoilla. Muuten kierros menikin aika persauksilleen, mutta viimeisellä väylällä tulikin sitten täyspotti. Sillä välin kun oltiin golfaamassa, niin vanhempani olivat kissojen ja koirien kanssa etsineet avainta ja loppujen lopuksi nuo lapsukaiset tunnustivat, että heittivät avaimeen mereen eilen. Arvatenkin sitä ei sieltä enää löydy.

No onni onnettomuudessa, että täällä möksällä on onneksi myös vanhempieni autot sekä miehen oma auto. Ei auta kuin siirtää miehen autosta lastenistuimet vanhempieni autoon, jäädä odottamaan, että mies lähtee täältä kotiin ja laittaa sitten postitse vara-avaimen tulemaan eli tiistaina saataisiin sitten auto auki ja tavaratkin sieltä. Onneksi tuo loma alkoi, ettei tarvitse miettiä autolla pääsyä töihin. Huh! Tulevalla viikolla onkin sitten pakko teettää uusi avain. Mitäköhän sekin mahtaa maksaa?! No tuo ei jaksa nyt surettaa kun tuo holari vaan mielessä. JIPPIIIIIIII! 


Tämä kuva liittyy siihen, että holarin tekijän tulisi tarjota kaikille silloin kentälle olleille kuohujuomat. Meidän onneksi kenttä oli aika tyhjä kun sade alkoi ropisemaan, joten päästiin aika halvalla. Kylläpäs tuo juoma maistuikin hyvältä.

Mukavaa jussin jatkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Hei apua, mä en kestä. Olisin voinut just kuvitella, että näin käy meillä. Volvon vara-avain XC90:een oli 300€...

  Mullehan kävi viime talvena niin, että olin lähdössä Valtsuun kauppaan illalla sunnuntaina, käynnistin auton ja rupesin putsaamaan ikkunoita. Sillä välillä auton ovet olikin menneet kiinni, ei vieläkään tiedetä miten. Olin ottanut vara-avaimen, kun normiavain oli jotenkin oudosti kadonnut mun laukusta, joten ei auttanut kuin alkaa etsimään sitä oikeaa avainta. Etsittiin melkein pari tuntia - ei missään. Pakko oli soittaa lukkokaveri ja köyhtyä 170€.

  Seuraavana päivänä jatkoin etsimistä, kun olin varma et lapset olivat sen ottaneet. Lopulta löytyi saunasta jossa meillä oli Lego-laatikoita varastoituna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä voin kuvitella kanssa teillä tuon rumban :) Tänään kyselin uuden avaimen hintaa ja n. 250 euroa siitä saa maksaa. Harmittaa tuokin rahareikä ja vaiva, mutta ei oikein uskalla yhdellä avaimellakaan olla jos sekin joskus häviäisi.

   Poista
 2. Voi ei, näitä sattuu. Meidän auto oli päivän vanha viime vuonna, kun nuorimmainen viisaana sai avaimet käteensä ja tiputti ne kaivoon. Ei ihan halpaa tuo avainten teettäminen, mutta jälkikäteen muisteltuna ihan hauska juttu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei teilläkin :) Tänään tosiaan sain hinnan selville ja kyllä siitä uudesta avaimesta saa pulittaa 250 euroa. Harmittaa kun iso raha kankkulan kaivoon :(

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Muutama vuosi sitten törmäsin sellaisiin vakuutusehtoihin luottokortin mukana tulleessa vakuutuksessa, joka korvaa hole-in-one-tarjoilut. Vähän piti silmiä hieraista, mutta näin tosiaan oli. :))) Onnea hienosta suorituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi vitsit, oliskin pitänyt olla tuollainen luottokortti. Tuota toista holaria vaan tuskin enää tässä elämässä tulee tehtyä tai eihän sitä koskaan tiedä ;)

   Poista