perjantai 20. heinäkuuta 2012

Family


Ollaan lähes joka päivä saatu seurata tämän joutsen pesueen elämään mökkimme rannassa. Tässä muutama kuvasarja alkuihastuksesta itse perhe-elämään <3


Tässä ollaan päästy jo nauttimaan rakkauden hedelmistäTässä rannalla joutsenet viihtyvät. Ei ihmekään kun se on lapsukaistenkin lempipaikka. Pääsee kivasti köllöttelemään kalliolle eikä ole äkkisyvää.


Muutoin noista ei olisi mitään haittaa mutta joka kerta jää tällaiset kakkakasat vaan jälkeen, jotka saa sitten lapioida pois kun juuri lasten leikkimiskallio siinä.Muistan kun omassa lapsuudessani joutsenet tulivat aina meidän mökin edustalle ja ruokin niitä pullalla. Kerran jopa joutsen puraisi meikäläistä juuri kun annoin pullaa sille, mutta eipä ole pahempaa kammoa niihin jäänyt. Nyt ei ole vielä saatu annettua pullaa noille kaunokaisille kun ovat sen verran nopeasti lähteneet karkuun kun huutavat lapsukaiset tulevat esiin. Ollaan kyllä varattu pullaa monta kertaa valmiiksi astiaan rannalle, mutta jotenkin tuo pikkumies on ehtinyt aina syömään ne ennen kuin joutsenet ovat päässeet hollille :)

Ihanaa kun aurinko taas paistaa!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa viikonlopun jatkoa. Toivottavasti teillä siellä paistaa kun täällä möksällä on taas kerran satanut oikein urakalla.

   Poista
 2. ihania kuvia!!:)mahottomia nuo kasat!hui!:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo kasat on kyllä ihan mahottoman kokosia ja sitä näyttää tulevan ja tulevan ja.....

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! Onpas teillä siellä mukavat kesäkaverit seurattavana! Tulee kivoja kesämuistoja lapsukaisille. Ja taitaa olla vain hyvä, että pullat päätyivät pikkumiehen parempiin suihin, sillä pulla tai vilja ylipäätään ei taida olla oikein terveellistä joutsenille, pikkuisille varsinkaan.
  H-M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Enpä muuten tiennytkään ettei joutsenille saa antaa pullaa. Muistan vaan sen omasta lapsuudesta kun niille annettiin aina pullaa tuolla mökin rannassa. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä! :) Joutsenet ovat kyllä kauniita. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista
 5. Heippa. Mä muistan myös kun lapsuudessa ruokittiin jousenia ja lintuja leivällä, mutta nyttemmin samassa lintupuistossa (kaupungin omistama) on kielto antaa pullaa / leipää joutsenille ja muille linnuille, juurikin siksi että niiden maha ei kestä viljaa hyvin. Mietin miksi tätä kieltoa ei ollut minun lapsuudessa mutta ehkä sitä ei tiedetty silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tosiaan tietää tämä. Ei tainnut silloin meidän lapsuudessa olla tuollaista tiedossa kun sitä pullaa niille syötettiin.

   Poista