sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Oma maa mansikka


Oi ihanuus! Nyt näitä punaposkia taas saa omasta mökin maasta.
Nämä mansikkakuvat ovat viime kesältä, jolloin noita mansikoita tuli oikein olan takaa ja kokoakin riitti. Tänä kesänä sato on ollut huomattavasti huonompi ja marjat pienempiä, mutta kyllä ne silti ovat maistuneet. 


Mikäs sen parempaa kuin herätä mökillä lintujen lauluun ja hakea aamupuuron kanssa tuoreet mansikat omasta maasta. Leivoin eilen vielä kanssa kulhokakun tuoreiden mansikoiden kera. Pohjana 4 munan kääretorttupohja ja täytteenä rahkaa ja creme vanillaa sekä tuoreita mansikoita. Nam, että on hyvää ja ei niin paheellistakaan kun rasvatonta rahkaa ja creme vanillassakin rasvaa vain 12 %.
Hitsit kun taas kohta tulee varmaan vettä. On kyllä ollut niin surkea kesä. Uloskaan ei tarkene lähteä ilman takkia. Onneksi kaikkea kivaa sisälläkin tehtävää. Täällä on nimittäin ompelukone surrannut. Tilda enkeli melkein jo valmis, mekko ommeltu pikkuneidille ja nyt on tekeillä torkkupeitto pikkumiehen sänkyyn. Taidankin mennä jatkamaan sen ompelua. Tosin ensin pitää mennä laittamaan lounasta. Itse tehtyjä hampurilaisia tiedossa. Ne on kyllä niin hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti