torstai 19. heinäkuuta 2012

Päättömän naisen kolttu


 Taas päätön nainen esittelee uutta kolttuaan. Siis aivan päätöntä touhua voisi todeta!


Ei se meikäläisen shoppailulakko sitten kauaa kestänyt kun tähän sorruin. Mekko oli vielä alessakin, joten olihan se pakko sitten ostaa ja kun vielä oli lempimerkkiäni eli Creamiä, niin lopputuloksen tietää.


Mekon kangas on tuollaista hauskaa kudottua neulosta höystettynä romanttisilla pitseillä. Jaloissa tietysti uudet vaaleanpunaiset Stylesnobit.


Ja vielä loppukevennyksenä kuva ihanista pioneista ettei ihan tuota päätöntä naista tartte vaan tuijotella :)


Tämä päätön nainen lähtee nyt ompelemaan pikkumiehen torkkupeittoa! Tsau!

8 kommenttia:

 1. Kaunis mekko, mutta jos minä sen kiskaisisin ylle, olisi mummoafekti varma :/Pitää siis olla nuori, kaunis ja mieluiten pitkähkö tuohon :)

  Muksaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tuosta meikäläisestä ei tule tuo mummo mieleen kun tuota pituuttakaan ei ole ihan hirveästi siunaantunut ja nuoruuskin taisi jo mennä ja kauneuttakaan ei hirveästi ole :)

   Poista
 2. Söpö on ja niin hyvin natsaa kenkuleitten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo kengät kyllä tosiaan passaa tosi kivasti tuohon mekkoon.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo kengät on kyllä kanssa mielestäni ihanan söpöt :)

   Poista
 4. Hieno on mekko. Sama mulla, jos tuon mekon pukisin päälleni niin ei taitais sopia.. Olen lyhyt ja vaikka muuten ei ylimäärästä juuri ole, niin maha pömpöttää. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jarnalle kanssa juuri totesin, että ei tuota pituutta ihan hirvittävästi meikäläiselle ole siunaantunut ja sama vika, että maha pömpöttää. Tuossa kuvassa se ei nyt niin näy, mutta kyllä sitä on ihan liiiiikaa! Piti vetäistä vatsa sisään kuvaa otettaessa :)

   Poista