torstai 5. heinäkuuta 2012

Santen luonnonkosmetiikka

Viitaten edelliseen postaukseen, jonka jokaisen toivoisin lukevan ennen tätä postausta.
Testailen nyt eri luonnonkosmetikkamerkkejä ja kertoilen täällä sitten kokemuksiani niistä ja eri merkkien taustoista. Ensimmäisenä luonnonkosmetiikan valmistajista minulla on testauksessa SANTE –kosmetiikka ja siitä päivä- ja yövoide. Kyseisen tuotesarjan juuret ovat Sveitsissä, Alppien juurilla. Nykyään sarja on saksalaisen luonnonkosmetiikan uranuurtajan Logocosin valmistama, joka on kasvanut Saksan merkittävimpien luonnonkosmetiikkavalmistajien joukkoon.

Erittäin tyytyväinen olen ollut tähän Santen ravitsevaan, elvyttävään ja tasapainottavaan yövoiteesen, joka on tarkoitettu herkälle iholle. Tehoaineinaan siinä on mm. luomulaatuiset kasviöljyt ja -uutteet, aloe vera, luumunkiviöljy ja schisandra-marjauute. Tämä runsas ja ravitseva yövoide uudistaa ihoa yön aikana sekä elvyttää herkän ihon alentunutta vastustuskykyä ja auttaa ihoa palauttamaan sen luonnollisen tasapainon, kuulauden ja kosteuden. 30 ml hinta on n. 18 euroa eli ihan jokaiselle kukkarolle sopivan hintaista.

Päivävoiteena olen käyttänyt nyt tätä Santen tasapainottavaa voidetta. Ravitseva Acai-voide tasapainottaa talineritystä, tuo iholle kosteutta ja suojaa, sekä hoitaa tehokkaasti tulehduksia. Tuote on tarkoitettu rasvaiselle ja sekaiholle. Itselläni on rasvainen pintakuiva sekaiho ja tuote oli jopa ehkä liiankin tehokas omalle iholle. Tuote sopii siis erityisesti rasvaiselle iholle.

 Kaikissa SANTE hoitotuotteissa käytetään huolella valittuja luomulaatuisista kasveista saatuja vaikuttavia raaka-aineita kuten öljyjä ja uutteita. Lähtökohtana ovat olleet kasviraaka-aineiden perusteelliset testaukset, jotta ainesosien hoitovaikutukset ja mahdollisesti allergiaa aiheuttavat ominaisuudet on selvitetty. Tuoteresepteissä on hyödynnetty tutkimustuloksia, jotta jokaisen yksittäisen tuotteen raaka-ainemäärät ja koostumukset on saatu optimaaliselle tasolle.

SANTE-luonnonkosmetiikkatuotteilla on kansainvälinen NaTrue ja saksalainen BDIH luonnonkosmetiikkasertifiointi. Sertifiointi on luotettava takuu siitä, että tuotteet on valmistettu luonnollista alkuperää olevista raaka-aineista. Tuotteisiin ei ole lisätty synteettisiä säilöntä-, tuoksu- tai väriaineita tai synteettisiä emulgaattoreita, tendsidejä, liuottimia tms. Luomulaatuisia raaka-aineita suositaan aina kun se on mahdollista ja nämä on myös merkitty raaka-aineluetteloihin erikseen. Koska tuotteet ovat luonnollista alkuperää, ne ovat myös biohajoavia. Yksi sertifioidun luonnonkosmetiikan yhä tärkeämmäksi käyvistä periaatteistahan on että tuotteiden tulee aiheuttaa mahdollisemman vähän haittaa ympäristölle niiden tuotannon, käytön ja hävittämisen aikana. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ei koskaan testata eläimillä. (lähde www.sante.fi)

Santen kosmetiikkaa myy mm. Ruohonjuuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti