keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Ipanalle Ipanallesta tuli lapsukaisille iso kasa tavaraa. Niitä olikin ihmettelemistä pikkuneidin kanssa. Tähtikuosinen pipo, puinen jäätelöannos lasten kekkereihin, pöllö käsilaukku, taaperokylttejä, Barbapapa termosmukit ja led -taskulamppu. Näistä kaksi viimeistä tulevat arvontapalkinnoksi. Arvonta polkaistaan käyntiin sitten heti elokuussa.Meidän pikkuneidistä tuli oikein hienohelma nähdessään tämän pöllölaukun. Hän lähtee kuulemma tanssimaan ja heilutteli laukkua. Pienenä ne näköjään jo oppii ;) Nämä södejä eläinlaukkuja löytyy montaa eri sorttia ja eivätkä ne ole edes pahan hintaisia (9,90 €). 
Nämä puiset lasten ruokalelut ovat vieneet sydämeni. Kakkuja meiltä löytyykin jo jos jonkinmoista ja nyt saatiin kiva lisä koottavan jätskiannoksen muodossa.

Ipanallessa on muuten käynnissä juuri hurja ale. Kaikki vaatteet vähintään -40 % ja jopa -70 %. Ipanallesta löytyy niin lastenvaatteita, jalkineita, reppuja, leluja kuin lastentarvikkeitakin. Oikea lasten pienoistavaratalo. Ipanalta löytyy myös kivijalkamyymälä Hyvinkäältä Torikatu 9, Prismakeskuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti