keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Talven pelastajat

Näin talvella kun virta on vähissä ja flunssa tuntuu vaivaavan lähes joka toista, niin tässä meikäläisen muutama talven piristysruiske from nature.


Ilmojen kylmetessä ja pakkasen ruvetessa paukkumaan, niin pitää taas siirtyä vähän tuhdimpiin rasvoihin. Uutena kokeiluna tämä Frantsilan ravitseva kasvovoide Midsummer Rose. Sitä onkin kiva levitellä nassuun ja muistella kesää. Sivukommenttina vielä, että aivan ihana pakkaus muuten tuossa.


Itselläni myös näin talven myötä iho kuivuu ihan kamalasti ja saa olla jatkuvasti sitä rasvaamassa. Korkkasinkin juuri käyttöön tämän Laveran vartalovoin Macadamia Passionin, joka oli ihanan samettisen pehmeää. Tuote sisältää juuri mm. macadamiaöljyä, sheavoita, kaakaovoita sekä passionuutetta.  Laveran tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa kuten yllä oleva Frantsilan voidekin.

Lisäenerigaa päivään saa tästä Camu Camu jauheesta, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia. Camu camu marjat kasvavat luonnonvaraisina pensaina Amazonin jokivarsilla Etelä-Amerikassa. Tämä CocoVi:n lisäaineeton jauhe valmistetaan pakastekuivausmentelmällä, joka mahdollistaa ravintoaineiden parhaan mahdollisen säilymisen.  Camu Camu jauhe sisältää myös runsaasti antioksidanteja, fytokemikaaleja, aminohappoja sekä muita vitamiinejä ja kivennäisaineita kuten beetakaroteenia ja kaliumia. Meillä tätä sekoitetaan smoothien joukkoon, jota mies on nyt innostunut tekemään tuoreista hedelmistä ja marjoista aamuisin. Saa kunnon startin aamulla päivään terveellisessä muodossa.


Siten kun se flunssa on päässyt jo yllättämään, niin mikäs sen parempi luonnon oma rohto kuin kotimainen hunaja sekoitettuna lämpimään veteen. Vinkkinä, että tehoaa kuulemma ihan yskäänkin. Nykyäänhän ei enää suositella yskänlääkkeiden käyttöä, vaan nimenomaan esim. juuri hunajaa. Muistattehan, että alle yksi vuotiaille lapsille ei kuitenkaan suositella hunajan käyttöä.

Toivottavasti näistä vinkeistä joku saa vähän lisäpotkua näin talven synkkyyteen. Näitä tuotteita myy mm. Ruohonjuuri.

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyviltä vinkeiltä. Täytyypä muistaa jos flunssa iskee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan laittaa korvan taakse jos ja kun se flunssa pääsee yllättämään.

      Poista
  2. Kiitti vinkeistä :) Tauteja on tuntunut riittävän tänäkin talvena. Täällä myös kuiva iho ongelmana, tuntuu että ei mitkään rasvat riitä. Ja nyt raskaana ollessa ainakin itselläni iho kuivuu entisestään, huoh :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vinkkinä, että olen levitellyt tuota Laveran Macadamia Passionia ihan tähän raskausmahaankin, kun sekin tuntuu kuivahtavan. Yleensä jalat ja kädet ovat pahimmat, mutta tuon vatsan kasvaessa sekin on tarvinnut kunnon rasvaa ja tuo oli sellaista ihanan samettisen pehmeää, että oli kiva levitellä sitä. Mukavaa raskausaikaa sinnekin :)

      Poista
  3. Nuo on kyllä ihania piristysruiskeita, kiitos muistutuksesta <3

    VastaaPoista