maanantai 11. huhtikuuta 2016

DIY; Mökin kerrossänky


Hih, nyt kun taas kesä lähenee, niin oliskohan aika ruveta purkamaan tänne blogiin saakka viime kesän kuvia ja projekteja. Niin se vuosi taas on kohta vierähtänyt ja kohta onkin taas kesä. Jihuu!

Viime kesänä tulikin sudittua valkoista maalia oikein urakalla. Eipä tarvinnut paljon miettiä maalikaupassa, että mitäköhän sävyä sitä ottaisi. Valkoinen on aina valkoinen, vaikka kaipa siihenkin voi kyllästyä. Viime kesänä vetelin tuota kyseistä sävyä mm. mökin kellastuneisiin sisäpaneeleihin ja kattoon sekä  pikkuneidin klaffipiironkiin (siitä saittekin jo kuvia jokunen aika sitten) ja meidän ekaluokkalaisen koulupöytään sekä lukuisiin muihin projekteihin, jonka kuvat myöskin laittamatta tänne saakka. Pitänee kaivaa nekin jostain.Yksi projekteista oli myös, että isäni teki pyynnöstäni mökin makuusoppeen kerrossängyn tai siis tuon yläsängyn ja siihen irrotettavat portaat, kun tuo alasänky on nimittäin heteka eli sieltä alta nousee myös toinen sänky, joten täytyy saada nuo portaat aina nostettua tarvittaessa pois. Meidän pikkuruisessa mökissä kun on otettava kaikki mahdollinen lisätila käyttöön. Minä sitten maalailin tuon sängyn ja vähän koristelin. Tosin tämä projekti jatkuu vähän kesällä, kun nuo siniset ja punaiset tähdet ottavat liiaksi silmääni ja taidan maalata ne ihan valkoisiksi. Alunperin hain vähän tuota Coastal living tuntua tuohon ja samaa värisävyä noiden Lexingtonin tyynyjen kanssa, mutta ottavat liiaksi silmään. Äkkiähän nuo tuosta irrottaa ja maalaa joksikin muuksi.
Saas nähdä mitä kaikkia projekteja sitä keksiikään tulevalle kesälle. Ainakin pitäisi laittaa meidän hiekkaranta kuntoon ja tilata n. 5 kuormallista lisää hiekkaa, korjata terassi ja ehkäpä innostunun maalaamaan koko mökin myös ulkopuolelta. Huoh, siinä se loma sitten taisi jo mennäkin ;)

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva kerrossänky. Muistuttaa omastani, joka joskus lapsena oli meillä mökillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta tosiaan tulee oma lapsuuteni myös mieleen, koska tuo yläsängyn runko on itseasiassa edelleen sama mikä omassa lapsuudessani oli ja missä nukuin tuolla. Isäni oli laittanut sen varastoon talteen ja nyt tehtiin siihen vain uusi sivulaita ja taas menee seuraavalle sukupolvelle :)

      Poista