torstai 14. huhtikuuta 2016

Itsetehdyt korut


Järkkäilin työpaikalleni koruiltaman ja 12 innokasta naista kokoontuikin työpäivän päätteeksi intoa puhkuen värkkäilemään oman näköisiä koruja. Koruesittelijä toi paikalle kaikki tilpehöörit ja kukin valkkasi haluamansa materiaalit ja laitoimme hihat heilumaan. Oltiin etukäteen sovittu, että tuodaan nyyttäriperiaattella myös vähän syötävää, mutta eväkset jäivät melkeinpä syömättä, kun oli sen verran innokkaita korujen tekijöitä. Aina jotenkin käy siten, että ensin et oikein tiedä, että mitä tekisit ja sitten lopussa pää on niin täynnä ideoita, että kaikkea ei ehdi millään toteuttaa. Loppujen lopuksi pienten helmien pujottaminen vie aika paljon aikaa ja varsinkin jos sattuu pudottamaan korun ennen kuin se on viimeistelty tai huomaa, että haluaakin tehdä korun toisella tavalla, niin homma alkaa taas alusta.

Tässä vähän kuvia meikäläisen tekeleistä. Oli sen verran kiire näissä omissa tekeleissäni, että en sitten ehtinyt kuvaamaan muiden koruja ollenkaan tai edes näkemään niitä kunnolla. Onneksi niitä näkee sitten kuitenkin työpaikalla työkamujen päällä.


Kuten voi näistä tekeleistäni huomata, että meikäläinen on oikea harakka ja rakastaa kaikkea bling blingiä ja vaaleanpunaista.


Kulkukorttien nauhojakin tein kolmea eri versiota. Näitä kun tarvitsee joka työpäivä, niin on kiva vaihdella vähän asujen mukaan värisävyä. Olen joskus aikaisemmin tehnyt mustat ja valkoiset, joten nyt oli vuorossa tämä bling bling osasto.


Meidän seuraava koruiltama olisikin sitten jo toukokuussa, joten pääsee toteuttamaan taas lisää päähän muhimaan jääneitä ideoita. Meidän pikkuneiti oli aivan pettynyt kun äippä ei tällä kertaa tehnyt yhtään korua hänelle. Ehkäpä ensi kerralla pitää korjata tilanne ja tehdä hänellekin jotain kivaa värikästä ja lapsekasta tai sitten jotain hempeän vaaleanpunaista. Se kun sattuu olemaan molempien meidän talon naisten lempiväri. Hyvän värin on pikkuneiti valkannut ;)

2 kommenttia:

  1. Upeita koruja. Korujen tekeminen kuului mun entiseen elämääni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit! Mun pitääkin haastatella sun entisestä elämästä sitten syvällisemmin kun ensi kerralla törmätään :) Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

      Poista