lauantai 16. huhtikuuta 2016

Lapsimessut 2016


Nyt on lapsimessut koluttu oikein urakalla meidän pikkuisimman kanssa. Hyvin hän jaksoi koko viitisen tuntia, joka meillä tuolla meni, vaikka lopussa tulikin uni kesken messujen. Pikku messuilija ottikin rattaissa pienet torkut äipän tutkiessa vielä messutarjontaa. Samoilla messuilla kun on lapsimessujen lisäksi OutletExpo, kädentaito sekä ModelExpo, joten nähtävää taas riittää.


Lapsimessujen jälkeen siirryttiin ModelExpon puolelle ja tutkailtiin mm. pienoismalleja. Mieleenpainuvin oli tietysti tämä iso legokaupunki liikkuvine junineen ja muine härveleineen.Nukkekotitavaroita oli myös jonkin verran esillä, vaikka tuntuu, että vuosi vuodelta vähemmän.Pikkumies hihkui onnesta, kun oltiin katselemassa kauko-ohjattavien autojen menoa. Meinasi tulla jopa itku, kun piti jatkaa matkaa eteenpäin.


Matkattiin sitten kotiin monen kassin kera. Pitihän sitä hyödyntää kaikki hyvät messutarjoukset. Mukaan tarttui mm. lastenvaatteita, alakuvassa näkyvät kätevät Duukies rantakengät Active Familyn pisteeltä, joissa muuten 50 suojakerroin sekä iso kasa Minisun vitamiinejä. Niistä myöhemmin sitten lisää enemmän.Huomenna pääsee vielä messuilemaan näihin tunnelmiin klo 17 asti.

4 kommenttia:

 1. On siellä ollut vaikka mitä katseltavaa. Tosi hienoja nuo legorakennelmat.
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla messuilla tuppaa aina aika jotenkin rientävän kun niin paljon nähtävää, mutta kiva niin. Ihanaa viikonlopun jatkoa myös sinne :)

   Poista
 2. Olipas kiva nähdä! Messuilla oli mukavaa ja kiva jos vitskut maistuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tosiaan bongasit meidät, kun enhän mä olisi mitään huomannut :) Meidän 6 v meni heti kaivelemaan kasseja kun tultiin kotiin ja valkkasi sieltä tietysti noi pinkit tähtimarjavitamiinit itselleen. Ne on kuulemma nyt hänen :) No meidän ekaluokkalaiselle jäi sitten nuo super appelsiinit :) Nyt on sitten molemmilla omat purkit, ettei tule tappelua. Pienestä voi tuokin olla joskus kiinni. Kiitos vielä noista!

   Poista