perjantai 8. huhtikuuta 2016

Ihana Daisy päivä


Oi miten ihana iltapäivä tänään olikaan. Olin nimittäin yksi onnekkaista, jotka voittivat Minäkö keski-ikäinen blogin arvonnasta omavalintaisen Marc Jacobsin Daisy tuoksun, shoppailun Bernerin henkilökuntamyymälässä ja kokonaisuuden kruunasi vielä lounas ravintola Brondassa. Täällä yksi hyppi onnesta, kun kuulin voitosta.Shoppailujen jälkeen suuntasimme Bernerin edustajan kanssa Daisy lounaalle ravintola Brondaan. Mukana ihanat ladyt Minäkö keski-ikäinen blogista, Beach House KitchenVilla Valko sekä yksi blogiton onnekas. Onneksi olin ottanut töistä iltapäivän vapaata, kun jotenkin aavistelin, että lounas voi helposti venyä, kun tällä joukolla juttua tietysti piisaa ja vielä kun oli tarjolla kuohuvaa ja viiniä, niin eihän siitä meinannut tulla loppua ollenkaan. Ja voitte vaan kuvitella, että kuviakin tuli taas räpsittyä aika monta ennen kuin päästiin minkään ruokalajin kimppuun. Sitä se vaan on kun bloggaajaporukka pääsee vauhtiin. Räps, räps ja vielä kerran yksi otos!

Tässä vielä ihanat ladyt omien Daisy sateenvarjojen kanssa. Valitettavasti Villa Valkon Kati oli ehtinyt lähteä jo tässä vaiheessa.  Iso kiitos vielä Bernerille ja Tiialle mahtavasta päivästä!

8 kommenttia:

 1. Onpa ihana arpapalkinto!Itsellä meni tuo arvonta ohi.Harvoin niitä arvontoja nykyisin onkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan aivan ihana palkinto. Täällä yksi onnellinen hyppi tasajalkaa kun kuuli voitosta. Oli kyllä tosi onnistunut päiväkin vielä.

   Poista
 2. Näyttää ihanalta lounaalta! Tykkään tosi paljon Marc Jacobsin tuoksuista ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten tosi maittava lounas ja vielä harvoin sitä lounaalla nauttii kuohuvaa ja viiniä, jotka kruunasivat päivän. Itselläni ei ole ennen tainnut ollakaan yhtään Marc Jacobsin tuoksua, joten nyt minä onnekas sain myös omani.

   Poista
 3. Voi että olet vikkelä ja miten ihana postaus ja kuvat! Olipahan upeaa seuraa ja upea päivä, näitä olisi kivaa viettää useamminkin. <3

  Halit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerrankin olen nopea postauksen teossa. Välillä tuntuu, että kestää ja kestää ja vieläkin jotain luonnoksia odottamassa loppuun kirjoittamista, jotka aloitettu jo 3 vuotta sitten, hih! :) Mahtava päivä oli. Kiitos!

   Poista
 4. Aivan ihana postaus ja kuvat meidän upeasta päivästä! Olipa mukava tutustua sinuun ja tervetuloa nelkytplusblogeihin! Toivottavasti tavataan taas pian, tuntui niin että jäi vähän juttu kesken. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan todella onnistunut päivä ja ihana tavata myös. Ensi kerralla sitten pidemmän kaavan mukaan, kun tosiaan juttua riittäisi vaikka miten :)

   Poista