lauantai 14. toukokuuta 2016

Mustang Miami grilli ja uudet pihakalusteet


Oi vitsit! Ihanaa kun on saanut aukaista grillikauden. Meillä tämä kausi korkattiin vappuaattona uuden Mustang Miami grillin ja uusien Bergen pihakalusteiden myötä. Vanha grilli oli jo sen verran ruosteessa, että oli uuden grillin hankinta edessä ja haluttiin ehdottomasti kaasugrilli sen helppouden takia. Napsautat vaan grillin lämpenemään ja puhdistus grillailun jälkeen. Valkkasimme tällä kertaa vähän laadukkaamman kaasugrillin, jossa on neljä rosteripoltinta ja lämpöhylly. Grillissä on valmiina myös parilla sekä sivukeitin ja toisella sivulla halogeenipoltin. Grillin alla on neljä pyörää, joten sitä on jopa meikäläisen helppo siirrellä.

Meidän vanhoilla kovapuisilla pihakalusteilla oli ikää jo varmaan 15 vuotta ja olivatkin kyllä jo sen näköiset, että oli aika uusia nekin. Lisäksi näitä polyrottinkisia kalusteita ei tarvitse öljytä, joka on jotenkin hirvittävän puuduttavaa hommaa. Tosin nuo vanhat kalusteet saavat nyt uuden elämän mökillä, joten en ihan tuosta öljyämisestä kuitenkaan päässyt.

Helsingin messukeskuksessa vietettiin jokunen tovi sitten piha ja puutarhamessuja ja nämä ovat sieltä löytöjä. Molemmat ovat Tammer-Tukun maahantuomia. Enpä ole ennen messuilta mitään näin isoa ostanutkaan, mutta mikäs siinä kun sai kuitenkin kotiinkuljetuksen eikä tarvinnut niitä itse kotiin raahata.
Tässä koko grilli komeudessaan, kun noiden sivukansien alta paljastuu nuo lisäpolttimet. Alaosassa kaappitilaa kaikille grillausvälineille ja muille tarpeellisille tilpehööreille.

 

Meidän terassi on kokemassa myös pienen faceliftin, mutta siitä sitten myöhemmin kuvia, kunhan saan kaikki istutukset tehtyä. 16 timanttituijaa ja 51 kappaletta 50 litran multasäkkiäa odottaa jo minua tuolla. Puuh! Voipi olla, että selkäni on aika jumissa tuon jälkeen, kun olen saanut nuo yli 50 säkkiä kumottua. Yhden säkinkin raahaaminen ja nostaminen on jo aika koitos,  kun yksi säkki painaa 21 kg ja edessä olisi 1071 kg siirtäminen, mutta ei auta kuin ruveta hommiin. Mies vaan totesi, että "sun juttus, hoida hommat" ja lähti golfaan. Ei sitä paljon puutarhajutut kiinnosta. No meikäläisen kunto ainakin kasvaa noita raahatessa ja vitutuskäyrä nousee, jollei muuta ;)

2 kommenttia:

 1. Nyt kyllä näyttää niin hyvältä. Mun mies sekoisi tuosta grillistä, on se vaan hieno.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Tuo grillailu ja grillailuvarustelu taitaa olla tosiaan enemmänkin miesten juttu, kun mieskin oli aivan innoissaan tuosta valinnastani ja minä taas enemmänkin uusista pihakalusteista :)

   Poista