torstai 5. toukokuuta 2016

Vuokkosten uusi ilme


Minulla oli ilo osallistua Indiedaysin ja Vuokkosten yhteistyöhön, jonka puitteissa pääsin testailemaan Vuokkosten uudistunutta ilmettä ja tuoteperhettä. Mielellään tällaiseen yhteistyöhön lähteekin, koska taustalta löytyy vanha suomalainen perheyritys, jolla on arvot kohdallaan. Yrityksen arvoihin kuuluvat nimittäin ympäristöystävällisyys, kotimaisuus, laatu sekä ihoystävällisyys, joka on itselleni erityisen tärkeä kriteeri tuotteita valitessani. Itselläni kun on erittäin herkkä iho, joka ei siedä mitään kovia kemikaaleja ja olenkin pyrkinyt siirtymään mahdollisimman pitkälle luonnonkosmetiikkaan, välttyäkseni ylimääräiseltä kemikaalikuormitukselta. Lisäksi pyykit on pestävä erittäin hellävaraisilla tuotteilla, koska muuten vaatteet tuntuvat päällä siltä, kuin hiekkapaperi hioisi ihoa koko ajan. 

Aina sitä ei edes tule ajatelleeksi, että missä kaikkialla noita kemikaaleja myös on. Yksi niistä on myös naisten aika pitkäaikaiset ystävät, nimittäin kuukautissiteet, joista olikin jonkinmoinen pieni kohu aika hiljattain, kun paljastui, että ne sisältävät myös haitallisia kemikaaleja. Erityisesti hajustetut kuukautissuojat voivat olla allergisoivia ja oli ilo huomata, että Vuokkosten tuoteperheen tuotteet ovat nimenomaan tuoksuttomia. Tuotteet eivät sisällä myöskään mitään lisättyjä kemikaaleja. Vuokkoset ovat myös Joutsenmerkitty ja niillä on Allergia- ja Astmaliiton tunnus.

Vuokkosten kuutautissiteet ovat pakattu käteviin yksittäispakkauksiin, jotka on helppo sujauttaa laukkuun ja kätevä ottaa käyttöön.


Vuokkosten ilme on uudistustunut oikein onnistuneesti. Paketit ovat jotenkin raikkaampi entisiin verrattuna. Itse tuotteista minulla ei ole kuin positiivista sanottavaa ja varmasti tulen hankkimaan näitä jatkossakin. Muistetaan kannattaa suomalaista työtä ja yritystä, varsinkin tässä taloudellisessa tilanteessa missä tällä hetkellä ollaan. Vuokkoset on ainoa terveyssidemerkki, joka on valmistettu Suomessa. Myös pienillä teoilla voi olla iso vaikutus! 

 Vuokkosten nettisivuille pääset tästä. 

*blogiyhteistyö*

4 kommenttia:

 1. Vuokkoset ovat luotettavia tuotteita. Kotimaisuus ja kemikaalien vähyys tekevät niistä ihan parhaita suojia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokkoset on kyllä tuttu ja turvallinen suomalainen tuote, johon voi luottaa :)

   Poista
 2. Noilla pakkauksilla on tosi nätti ilme:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni on kanssa oikein onnistunut uudistus tapahtunut heidän pakkauksissaan.

   Poista