torstai 26. toukokuuta 2016

Peltikylttivillitys


Meikäläinen sitten vähän hurahti peltikyltteihin, kuten kuvasta voi päätellä. Oli nimittäin matkalaukku täynnä näitä peltisiä kylttejä kun tultiin viime Jenkkireissulta kotiin. Siis oikeesti! Olenkohan minä ihan terve?! Ei voinut vaan mitään kun eteen tuli kaikkia ihania vintage kylttejä, niin olihan ne ostettava mökin leikkimökkiin. Haaveissa olisi nimittäin tehdä sinne lasten leikkeihin kauppa/kioski, mutta voipi olla, että nuo lapsukaiset ovat kohta jo murkkuiässä ennen kuin tuo projekti on valmis. Ehkä minä sitten keittelen siellä niitä leikkikaffeja ja syön niitä itsetehtyjä huopaherkkuja omaksi ilokseni kun rupeaa tarpeeksi viiraamaan päästä.Nyt kun tätä seinää katselee, niin kyllä se less is more -sääntö olisi tässäkin pätenyt, mutta kun kerran nuo raahattu on tänne Suomeen asti, niin seinälle oli pakko kaikki änkeä ja vielä samalle seinustalle, kun leikkimökin muut seinät ovat jo täynnä. Alunperin näitä kylttejä ei pitänyt olla näin paljon tuolla leikkimökissä, mutta kun en muutakaan paikkaa niille keksinyt, niin naputtelin ne kaikki sitten sinne. Mitäs niitä kaapissa makuuttamassa pitää. Onneksi vielä nuo lapsukaiset eivät ole kyllästyneet näihin. Taitavat olla jo aika tottuineita äitinsä psötyksiin!

14 kommenttia:

 1. Nyt sitten juo aina päiväkaffet tuolla ja ihailet noita kylttejä. Kyllähän ne on aivan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi loma tosiaan kohta edessä ja saa mennä tuonne mökin leikkimökkiin nauttimaan noista kaffeista :)

   Poista
 2. Hienoja peltikylttejä! ☺

  T. Virpi

  VastaaPoista
 3. Ihana kokonaisuus eikä yhtään liikaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma A :) itselleni tuli vaan jotenkin sellainen olo, kun kuvia katseli, että tulipas niitä paljon, mutta kiva kuulla, että mielestäsi ei ole liikaa :)

   Poista
 4. On hyvät. Kyllä leikkimökissä voi vähän irrotella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Riina. Onneksi tosiaan tuolla leikkimökissä voi tosiaan vähän irrotella ja aina ei tarvitse ottaa niin vakavasti. Olisi tämä maailma aika tylsä paikka muutoin :)

   Poista
 5. Aivan ihanat, kyllä lasten (ja vähän isompienkin) on kiva leikkiä unohtumattomia kauppaleikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kyllähän tuolla lapset ovat ihan kivasti viihtyneet, vaikka eihän tuo taida ihan mökin hiekkarantaa voittaa, jos aurinko sattuu paistamaan, mutta onhan se kiva, että heilläkin on joku oma paikkansa.

   Poista
 6. Hauskat peltikyltit! Kivat kauppa- ja kioskileikkeihin. Noilla saa kaupasta tai kioskista kutsuvan. Minäkin ostaisin kupposen kahvia tuosta kioskista ja ihailisin kylttejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan kaffeille kun tuolla Turun saaristossa pyörit ;) Ehkä voin jopa ihan oikeankin kupin keittää kaffetta :)

   Poista