lauantai 4. kesäkuuta 2016

Kevätpäättäjäisiä


Monessa perheessä edetään taas kerran haikeita aikoja, kun lapsukaiset kasvavat ja päättävät kouluja. Meillä keskimmäinen päätti eskarin ja koulutie odottaa syksyllä ja esikoinen siirtyy jo tokalle. Voi kun aika tosiaan rientää. Juurihan hänkin vasta oli ihan vauva ja jo nyt jo iso koululaispoika. No vähän tätä haikeutta toppuuttelee tuo pienimmäinen 2 v, joka kulkee vielä vaipoissa ja tarhapolkuakin on edessä vielä monen monta vuotta, mutta tätä vauhtia kun aika juoksee, niin kohtahan hänkin on jo koulussa. Silloin taidan tirauttaa oikein kunnolla, kun siinä vaiheessa ollaan. Nyt oli onneksi sen verran aurinkoista, että sai laittaa aurinkolasit päähän, joten sai ihan "rauhassa" tirauttaa pienet kyyneleet. Tunnekuohua ei todellakaan auttanut se, että tarhatädit itkivät rivissä, joten vilkaisu heihin päin ja omatkin "hanat" aukesivat. Minkäs siinä sitten enää teet, muuta kuin kaivat nenäliinan esille.
Sinne se ekaluokka sitten jäi ja esikoinen olikin yhtä hymyä, kun sai kirmaista kesälaitumille pikkuveljen seuratessa ikkunalaudalta todistusten jakoa.


Vielä muutama viikko töitä ja sitten saa itsekin karata kesälaitumille! Jihuu! Täältä tullaan kesä ja mökki!


8 kommenttia:

 1. Suloisia lapsia sinulla <3
  Juhannukselta alkaa minunkin lomani, hetki pitää vielä jaksaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Tuo juhannus onneksi jo kolkuttelee kohta ovella, joten pääset kirmaisemaan lomatunnelmiin aika nopsaan. Itselläni enää muutama päivä ja sitten loma, loma, loma.... :)

   Poista
 2. Ihania tunnelmia olet saanut vangittua lapsikuviisi! Kuvista näkee, miten lapsetkin jännittävät juhlaa - ja näkyy sitten myös se lapsen ilo. Olen vähän kateellinen sinulle, sillä sinulla on noita tirautteluhetkiä vielä monen monta jäljellä; minulta ne ovat jo ohi - onneksi sentään vielä muistoissa;)
  Ihanaa kesäkuuta koko teidän perheellenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä lapsiaika menee tosiaan niin nopsaan, vaikka ei aina siltä tunnu ruuhkavuosien keskellä. Aika ei tunnu riittävän mihinkään ja päivän tunnit loppuvat aina kesken. Ehkä sitten vähän myöhemmin haikeana muistelee tosiaan tätä aikaa :) Ihanaa kesäkuuta myös sinne Turun suunnalle <3

   Poista
 3. Upeita kuvia ja kauniita lapsia. <3 Minä en vain tirauttele, aiheutan vesiputouksen. Eilen ei sentään tarvittu siivoojaa ja moppia korjaamaan lammmikkoa jäljiltäni. Yritin sentään hallinta tilanteen. Veikkaan, esikoisen häissä itken sitten senkin edestä. Niihin ei ole enää pitkä aika..Mutta kai ne tunnekuohut meille äideille sallitaan, olivat lapset pieniä tai jo aikuisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih tuo on niin tuttua :) Minkäs sille tosiaan voi, jos on vähän herkkä ja suurinpiirtein jo hieman surullisia leffoja katsellessa tulee se vesiputous tai kun katselee lasten vauvavideoita. Oi en voisi edes kuvitella noita häitä, että mikä kohtaus siellä mahtaisi tulla. Ihanaisia häitä ja varaa iso paketti nessua mukaan <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne <3 täytyykin muuten viestitellä, että koskas taas Pompin uusi mallisto ilmestyy :)

   Poista