maanantai 13. kesäkuuta 2016

Stripes of today!


Se olisi sitten tänään raitapäivä työvaatetusrintamalla. Meikäläinen on ihan ihastunut ja jollei jopa rakastunut näihin raitoihin ja merihenkisyyteen. Ainahan sitä halajaa merelle tai ainakin sen äärelle. Raitahousutkin löytyisivät kaapista, mutta taitais tulla kerralla vähän liikaa raidoitusta, jos nekin laittaisi vielä jalkaan.


Hih, tulipahan lyhyt ja tyhjänpäiväinen postaus, jonka olisi kyllä voinyt jättää julkaisemattakin. Pää ihan tyhjä tällä hetkellä, joten mitäs sitä turhaan vääntämään juttua. No eipä tartte paljon tämän postauksen lukemiseen tuhrata aikaa. Kaikillahan on nykyään aina hirmu kiire, niin pysytään lyhyessä ja ytimekkäässä viestinnässä ja säästetään kaikkien aikaa. Sehän on oika win-win -tilanne kaikkien kannalta ;)

Mukavan kesäistä uutta viikkoa! 

12 kommenttia:

 1. Ihan paras asu, siinä on kaikki omat lempielementit, valkoiset pökät ja raitaa. Aurinkoa päivään Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 jotenkin nuo raidat vaan vuodesta toiseen pitävät pintansa ja ei ihmekään, kun ovat vaan jotenkin niin klassisia ja niistä tulee aina niin mukavasti kesä mieleen :)

   Poista
 2. Ihan paras asu, siinä on kaikki omat lempielementit, valkoiset pökät ja raitaa. Aurinkoa päivään Cride <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu, raidat vaan on niin ihania...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidat ovat tosiaan niin <3 Onneksi ne pysyvät vuodesta toiseen pinnalla :)

   Poista
 4. Kiva postaus tämä oli. Asu on ihana ja raidat klassisia.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi <3 Mietin kyllä eilen iltasella tuota naputellessani, että painanko ollenkaan julkaise nappia, kun tuntui olevan jotenkin niin huuhaa postaus, mutta toisaalta eihän nämä minun muutkaan postaukset todellakaan mitään syvällisiä ole, joten samaan kategoriaan siis menee :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Näinhän ne ovat onneksi ja vuodesta toiseen pysyvät pinnalla :) Niistä tulee myös ihanan kesäiselle mielelle :)

   Poista
 6. Olet niin nätti ja raidat on ihanan reippaat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana Kati <3 Oman pärstän näkeminen on vaan aina jotenkin yhtä haasteellista. Raidat tosiaan kuuluvat nyt kesään! :)

   Poista
 7. Lyhyestä virsi kaunis, eikö sen sanonta mene niin? Mitä sitä turhia selittelemään:) Pirtsakka olet raidoitettuna:) Minullakin on viime kesänä ostettu raitamekko, pitäisi muistaa sitä ulkoiluttaa!

  VastaaPoista