tiistai 21. kesäkuuta 2016

Merrellin jalkineita


Meillä kuljetaan nyt kesäisissä tunnelmissa uusien lasten Merrellin sandaaleiden kera, jotka ovat oikeastaan Hydro Hiker vaelluskengät. Lapset tykästyivät näihin heti, kun pohja on hieman pehmustettu ja noiden pukeminenkin on helppoa. 


Nämä lasten kengät ovat mukavan viileät ja hengittävät kesällä. Erityistä plussaa näissä on etuosan suojaus, joka suojaa pikkuisia varpaita. Ei haittaa vaikka vähän potkiikin maata, kun varpaat ovat suojassa. 


Merrell on perustettu vuonna 1981 ja se on keskittynyt nimenomaan mukavien urheilujalkineiden valmistamiseen. Viime vuosina Merrell on noussut myös suomalaisten tietoisuuteen ulkoilu ja retkeily jalkineillaan. Erityisesti meitä suomalaisia tietysti ilahduttavat Goretex-mallit sateisella kelillä. Merrellin valikoimasta löytyvät kengät koko perheelle urheiluun ja vapaa-aikaan. Amerikkalaisbrändi on erityisen tunnettu laadukkaista, toimivista ja trendikkäistä vaelluskengistä ja pirteän värisistä juoksukenkämalleista.

Itselläni on testauksessa nämä pirtsakat kengät, joilla olenkin nyt käynyt kevyellä lenkillä rattaiden kanssa. Pitäisi varmaan ruveta vähän kunnon kohotus kuurille, kun heti ihan lääh puuh. Jotenkin tuo sohvalla löhöäminen on vaan niin paljon mukavampaa.


4 kommenttia:

 1. Nuo sandaalit on todella kivan näköisiä.
  Ihanaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat tosiaan kivat myös jalassa ja vähän erilaisemmat kuin normaalit sandaalit. Ihanaista juhannusta sinne! ;)

   Poista
 2. Merrellin kengät ovat hyviä, niitä on erityisen paljon myynnissä Keski-Euroopassa.

  Yksi juttu pisti postauksessasi silmään: kirjoitat toistuvasti Merrellin väärin - yhteistyöpostauksissa on varmasti tärkeää, että varmistaa tällaiset asiat ennen julkaisua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merrellin kengät ovat tosiaan hyviä ja laadukkaita. Kiitos kirjoituskommenttivinkistä. Epähuomiossa kiireessä kirjoitettuna oli näköjään jäänyt yksi l-kirjain pois :) Nyt on korjattu. Hyvää juhannusta!

   Poista