keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Joko saa fiilistellä?


Jokos sitä saa alkaa fiilistelelemään tulevaa joulua? No minä ainakin olen jo ruvennut ja näin jouluihmisenä tietysti hyvissä ajoin, koska kuitenkin loppujen lopuksi se joulu aina pääsee yllättämään ja tulee niin nopsaan. Vielä mennään vähän aikaan näillä valkoisilla koristeilla ennen kuin Mailegin nisset ja muut värikkäämmät koristeet kaivetaan varastosta. Niin ja tietysti joulukalenterit ja joulusukat pitää ottaa jo esille, koska perjantainahan on jo joulukuu.

Itse lähden torstaina heti ensimmäisellä aamukoneella kohti Tanskan maata. Teemme ystäväni kanssa taas jokavuotisen Köpiksen joulushoppailureissun. Yleensä ollaan oltu vain yksi päivä perillä eli aamusta iltaan ja vikalla koneella takaisin, mutta tällä kertaa ollaan jopa ihan yötä, kun aina on tullut kuitenkin loppujen lopuksi aika kiire päivän aikana. Nyt päästään rauhassa myös syömään dinneriä ja eikä ole hoppu mihinkään. Ihana pikku loma siis tiedossa ja saas nähdä kuinka paljon kassista taas löytyy uusia joulukoristeita. Onneksi tuo käsimatkatavaran koko ja paino vähän rajoittaa tuota shoppilua, koska muutenhan mukaan voisi tarttua vaikka mitä. Nimimerkillä kerran tuonut isohkon lasten nojatuolin myös Köpiksestä ja tuli kuin tulikin ruumassa ihan ehjänäkin Suomeen saakka, vaikka ei ollut oikein mitään pakkausmateriaalia sen ympärille, kun ostin sen ex tempore yhden muuttoauton lavalta. Nyt ehkä yritän pidättäytyä tällaisilta heräteostoksilta ja pysytellä vähän pienemmissä esineissä.

Mikäli teitä kiinnostaa Tanskan reissun tunnelmat ihan livenä, niin klikkaahan itsesi seuraamaan Kristallinhohtoa Instan puolelle ja muista seurata erityisesti Insta storyn puolelta. Sinne tulee varmaan paljonkin videoita ja kuvia, jos vain yhteydet toimivat. Joten muistakaahan käydä kurkkaamassa siellä torstaina ja perjantaina tai siis saahan sinne muutenkin tietysti tulla. Instagram tilini löytyy kristallinhohtoa nimellä ja täältä klik. *Tyttö ja poika talvilapset patsaat Villa Weiste*

Kuullaan seuravaksi Tanskan maalta!

4 kommenttia: