keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Valotähti


Meille on ruvennut jo pikkuhiljaa hiipimään vähän jouluisempaa tunnelmaa. Ensimmäiseksi aloitin näistä valkoisemmista koristeista ennen kuin kaivan kaikki Mailegin Nisset varastosta ja muutkin punaiset koristeet. 

Uutena hankintana on tämä valotähti, jonka löysin ihan lähi Lidl:stä. Sieltäkin voi aina välillä tehdä kivoja sisustuslöytöjä. Tähti löysi nyt paikkansa tv-kaapin päältä. Tosin koko joulua se ei saa paraatipaikalla olla, vaan joutunee sitten myöhemmin väistymään piparkakkutalon tieltä, mutta saa nyt olla siihen asti siinä.

Tästä se ihana joulua alkaa rakentumaan. Ja sori kaikille teille anti-jouluihmisille, että nyt jo aloitetaan hehkuttamaan tätä joulua. Se on vaan niin ihanaa aikaa. Tuskin maltan odottaa, että kaivan joka jouluiseen perinteeseen kuuluvan Michael Bublen joululevyn esille ja laitan sen soimaan glögiä nautiskellessa. Oi sitä ihanaa hetkeä kun se taas soi ekaa kertaa. Silloin lapsetkin tietävät, että nyt se äippä alkaa taas hössöttämään kaikkea jouluista. Onneksi hekin ovat jo tottueneet tähän ja ovat aivan innolla mukana. Yhdessä valitaan kivat kappaleet soimaan ja mietitään, että mitäköhän ne tontut tuovat taas joulusukkiin. Ehkä hekin ovat perineet tämän jouluhössötyksen äidinmaidossaan.

8 kommenttia:

 1. Hei,

  tosi kaunista ja ihana valotähti. Saanko kysyä, mistä olet hankkinut tuon kauniin kaapin?
  t. Arjuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ilman muuta saa kysyä :) Kyseessä on Juvi productionin täyspuinen tv-kaappi. Ostin sen puuvalmiina ja käsittelin sen valkoisella vahalla.

   Poista
 2. Kivalta näyttää uusi tähti.
  Mukavaa keskiviikkoa sinulle Cride ❤️

  VastaaPoista
 3. Valoisaa ja kaunista! Sinä osaat luoda tunnelmaa.
  Minä puoestani kysyn, mistä olet suloiset nuket hankkinut?
  Mukavaa viikkoa Cride <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula <3 Kyseiset tyttö ja poika keraamiset "patsaat" ovat suomalaisen Weisteen maahantuomia. Ovat niin ihania <3

   Poista
 4. Onpas kaunista♡ voisit tulla meillekin sisustamaan.

  VastaaPoista