lauantai 4. marraskuuta 2017

Metsämäistä tunnelmaaMeidän olohuoneeseen hiipi vähän niin kuin salamiten metsäistä tunnelmaa. Kävin nimittäin Svaneforsin syksyn malliston purkajaisissa ja kaikkea kivaa sieltä tarttuikin mukaan, kuten mm. nämä ihanat eläintyynyt. Monesti olenkin näita ihastellut, mutta jotenkin en nähnyt niitä meille sopivaksi Gantin tähtityynyjen kavereiksi. Nyt kuitenkin kävikin niin, että Gantit pantiin kaapin perukoille odottelemaan ja nämä eläintyynyt valtasivat nyt sohvan. Tykästyin niihin ihan totaalisesti. Sohvan valtasi nyt kauriit ja hirvet ja muut sarvipäät. Hih nyt loppuu nimittäin meikäläisen tietämys, että mitä kaikkia sarvipäitä nuo ovat. Hirven sentään tunnistan, mutta kauris ja peura menevät ainakin itseltäni ihan sekaisin.

Kivan lisäsäväyksen meidän metsäiseen tunnelmaa tuo Svaneforsin Forest Mist tuoksukynttilä, jossa on hienostunut mieto tuoksu. Normaalisti en pysty käyttämään tuoksukynttilöitä ollekaan, koska rupeaa kurkusta kuristamaan ja yskittämään, mutta tästä ei ole tullut sellaista reaktiota. Huomaa kyllä minkälainen ero on laadukkaissa tuoksukynttilöissä versus ns. halpisversiot, jotka tuoksuvat jo kaus ilman, että niitä edes polttaa.

Bambimaisin terkuin ja hyvää pyhäinpäivää! Muistellaan meille rakkaita läheisiä, jotka ovat poistuneet jo pilven reunalle.

6 kommenttia: