maanantai 6. marraskuuta 2017

Pyhäinpäivän leipomukset


Meillä vietettiin rauhallinen pyhäinpäivä lasten kanssa leipoen Halloween kuppikakkuja. Tarkoituksena oli tehdä vain äkkiä hämähäkkimuffinsseja, mutta aika monta tuntia näissä sitten loppujen lopuksi vierähtikin. Itse muffinssithan leipoo suht nopeasti, mutta sitten on vielä cup cake kuorrutteen teko ja koristelu, niin kyllähän näissä aikaa sitten menikin odotettua enemmän. Loppujen lopuksi kävi vielä siten, että piti vielä ex tempore kutsua ystäväperhe ja naapurin lapset näitä nauttimaan. Tehtiin nimittäin kaksi annosta suklaamuffinsseja, joten näitä syödään vielä muutama päivä, vaikka vieraita kävikin ja itsekin on syönyt näitä jo aika monta. Röyh, sanon vaan ja muutama tuhat kaloria näistä sitten tulikin!

Pikkuneiti odotti heti aamusta jo essu päällä, että koska ruvetaan hommiin. Hän koristelikin hartaudella omat mini cup caket ja strösseleitä tietysti kului aikamoisesti. Itse leivoin hämähäkkimuffinsseja, joissa oli lakritsimatosta leikatut hämähäkinjalat ja silminä oli valmiita syötäviä silmiä. Hämähäkki cup caket saivat sitten vielä kavereikseen pelottavia haamukuppikakkuja ja vampyyrinhampaita.Hih, pikkuneidin piti laittaa kuvaankin sitten vielä syötävät vampyyrinhampaat esitellessään taidonnäytteitään.

Ulkosalle oven eteen viriteltiin jotain pientä Halloween teemaan sopivaa, vaikka varsinainen Halloweenhan vietettiin jo tiistaina Jenkeissä. Meillä kun tämä juhla sijoittuu oikeastaan tuon päivän molemmin puolin. Jotkut juhlivat sitä edeltävänä viikonloppuna ja jotkut sitten pyhäinpäivänä. Mitenkäs teidän pyhäinpäivän vietto meni?

2 kommenttia:

  1. Minäkin leivoin, mutta vain tavallisia sitruunamuffinseja. Illalla sytytin kynttilät kaikille poisnukkuneille rakkaille.
    Mukavaa tätä viikkoa Cride <3

    VastaaPoista