sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulun 2017 hittileluja


Lapsille koittivat onnenpäivät jo näin ennen joulua, kun Amo lähetti lapsille leluja testaukseen. Osan näistä leluista olettekin jo nähneet aiemmin esittelyssä videon muodossa Insta storyn puolella äänten kera ja nyt sitten täällä kuvien muodossa.


Meiltä löytyy 8-vuotias tokaluokkalainen, joka rakastaa, kuten niin monet muutkin pienet tytöt, kaikkea käsillä näpräilyä (kuten äitinsäkin), koruja ja tietysti piirustusta. Make it Real -kokoelman tuotteissa näitä kaikkia taitoja voi hyödyntää. 

Charm Bracelets - Blooming Creativity paketti sisältää tarvikkeet riipusrannekorujen tekoon ja yhteensopivia tatuointeja. Meidän neitihän rakastaa kaikkia koruja, joten näitä onkin sitten kiva väsätä joululomalla.


Design Sketchbook on muotisuunnittelulehtiö, jossa on mm. värityssivuja, kivoja kohokuvioisia tarroja ja sabluunoita. Näistä saa loihdittuja omia muotiluomuksia, joiden tekoa tytöt rakastavat.

Make it Real lankavalotaulupaketissa ovat ainekset omaan lankavalotaulun tekoon. Siinä voi suunnitella omanlaisensa luomuksen. Naulojen avulla pingotetaan langat, lisätään valot ja sabluunalla voi tehdä kivoja kuvioita itse alustaan.


Nuorten tyttöjen mieleen ovat myös kaikki tällaiset pienet keräilyhahmot. Meilläkin on pyörinyt jos jonkinmoista villitystä ja tietysti pitää saada aina samanlaisia mitä kavereilla on. Yksi uusi hitti taitaa olla nämä Num Noms keräilyhahmot. Nomin sisältä paljastuu joko herkullisen tuoksuinen huulikiilto tai mini kynsilakka. Num Noms Lights sarjan tuotteet ovat puolestaan pienessä maitotölkin näköisessä purkissa. Näissä Nomin sisälla on valotoiminto. Num Noms sarjasta löytyy myös Surprise Jar, jossa on pehmeä ja ihanan tuoksuinen n. 15 cm pehmo.Sitten tähän vuoden 2017 vuoden lelu voittajaan ajoneuvolelujen sarjassa. Nimittäin Nikko VelociTrax on aikamoinen vauhtihirmu kulkee vaikeassakin maastossa ja ylittää esteet vaivatta. Tämä futuristisen ulkoan omaava kauko-ohjattava auto kääntyy myös 360 astetta. Auton huippunopeus on 14 km tunnissa, joten aikamoinen vauhtihirmu myös. Ikäsuositus tällä on 8+. 

 Otettiin tästä kauko-ohjattavasta autosta kivoja videoitakin ulkosalla, mutta en osaa niitä laitella tänne saakka. Ehkä pitäisi jossain vaiheessa tutustua youtuben ihmeelliseen maailmaan ja laitella niitä sinne, jotta saisi linkit tännekin saakka. 
Sitten vielä ehkä tähän söpöinpään leluun, nimittäin haukkuvaan Pugsley äänipehmoon. Tämä suloisen pehmeä mopsi haukkuu ja läähättää kun sitä painaa pepusta. Meidän pikkuneiti ei meinannut millään luopua tästä pehmosta, jotta se olisi saatu pikkuveljelle joulupakettiin. Tästä tuleekin kiva yölelu vartioimaan viereen.


2 kommenttia:

  1. Siis nyt minä haluan testata tuollaisen perhosen tekemistä. Jos tytär kyllästyy tuohon, niin tiedät missä mä asun :D

    VastaaPoista