keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Nerf - pikkupoikien unelmalelu

*Yhteistyössä Tammer-Tukun kanssa*


Niinkuin varmaan monet poikalasten äidit voivat todeta, että poikien ympärillä riittää aina menoa ja meininkiä ja tuskin koskaan on rauhallista hetkeä ellei nukkumisaikaa lasketa. Jatkuvasti on painittava keskenään, miekkailtava ja tietysti ammuttava kaikella mahdollisella ja parasta on tietysti Nerf-sota, jossa pikkusisko aina jotenkin jää jalkoihin ja ei voisi häntä vähempää kiinnostaa. Prinsessa- ja meikkijutut ovat niin paljon kiinnostavampia. Voi pikkusisko raasua, kun joutuu kasvamaan kahden veljensä välissä, mutta ehkäpä tuo kovia kokenut neiti osaa aikuisena suhtautua asiaan jo positiivisemmin kasvettuaan kahden veljen välissä.

 Kaikki ampumisleikit ovat niin poikien juttuja ja kukapa pikkupoika ei tietäisi mikä on Nerf. Meillä suurinpiirtein osataan kaikki mallit ulkoa ja YouTubesta on katsottu varmaan kaikki mahdolliset videot. Niille joille tuo Nerf ei sano mitään, niin kyseessä on vaahtoammuksia ampuva lelupyssymerkki.

Nämä lasten pyssyt jakavat tietysti myös vähän mielipiteitä ja kuuluvatko ne lasten leikkeihin. Itse en henkilökohtaisesti näe mitään pahaa noissa pyssyleikeissä, vaikka tuo mielipide taitaa herättää monessa ristiriitaisia tunteita. Toisaalta ovathan pojat aina poikia ja ovat aina leikkineet pyssysotia, inkkareita ja länkkäreitä. Lisäksi tuskin lapset ajattelevat pyssyleikkien olevan väkivaltaisia, vaan täysin hauskaa roolileikkiä, jossa ei oikeasti ole tarkoitus vahingoittaa ketään ja tuskinpa lapsena leikityt pyssyleikit altistavat sen enempää väkivaltaiseen käytökseen.

Aluksi esikoisen kanssa ajattelin, että meille ei mitään pyssyjä tule, mutta olihan sitä jossain vaiheessa annettava periksi ja nykyään meiltä löytyykin aikamoinen valikoima näitä Nerfejä ja nyt kaksi uutukaistakin.

Nerf N´Strike Elite Disruptor -blasterissa on kuuden nuolen pyörivä rumpu ja nopea laukaisutoiminto ja tämä olikin erityisesti esikoisen mieleen. Nerf Elite Firestrike puolestaan sisältää kolme ladattavaa ammusta sekä tähtäinlaaserin. Nerfeihin on myynnissä myös lisää näitä vaahtomuoviammuksia ja ovatkin aika tarpeellsia, kun aina noita ammuksia on häviksissä tai pikkuveli pureskellut niitä tai taitellut kiusakseen, joten lisävarasto on aika tarpeellinen.
Ikäsuositus näille pyssyille on 8+. Meillä ei pienimmäinen osaa eikä saa käyttää vielä näitä, vaikka kuvissa nyt onkin mukana. Hän kun halusi ikuistettavan itsensä myös uuden Nerfin kera isoveljen rinnalle. Mitä isommat edellä, sitä pienemmät perässä.


 #jouluntoivelelut2017  #nerf  #tammeroutlet

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on noita Nerf aseita ollut ja kovasti poika näistä pienempänä tykkäsi. Mukavaa loppuviikkoa Cride ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä taitavat olla aika mieluisia poikien leluja ja aika monesta kodesta näitä taitaa löytyäkin.

      Poista