lauantai 30. joulukuuta 2017

Lastenhuoneen jouluista tunnelmaa


Vaikka tuo joulu tuossa mennä viilettikin jo, niin palataan vielä hetkiseksi näihin lastenhuoneen jouluisiin tunnelmiin. Piipahdettiin ennen joulua Weisteen Wanhassa Villassa Helsingin Pukinmäessä ja sieltä tuli hankittua myös tytön huoneeseen kaikkea kivaa, jotka hän itse valikoi. Huomaa, että nukkeleikit rupeavat jo jäämään ja tilalle tulee vähän isompien tyttöjen juttuja. Hän valikoikin huoneeseensa nämä kaksi kaunista valkoista korurasiaa. Kaksikerroksiseen korurasiaan sujahtivat kaikki pienet aarteet talteen ja pienempään tullaan laittamaan korut. 

Lastenhuoneeseen ilmaantui myös tämä suloinen Villa Weisteen istuva prinsessaenkeli, johon tämä äippä iski heti silmänsä, vaikka ei ollutkaan ehkä niin meidän neidin mieleen, kun oli kuulemma liian lapsellinen. Omasta mielestäni se on vaan niin suloinen taikasauvoineen. Saahan sitä äitiäkin välillä lapsettaa.


Minä en pääse vaan irti tästä luistinfetissistä. Taas tuli yksi luistin lisää meidän taloon ja se päätyi ompelemani Tilda enkelin käteen koristamaan lastenhuoneen kaapin oveen. Vähän on iso luistin Tildan jalkaan, mutta viis siitä. Tämäkin koristeluistin on Villa Weisteen valikoimasta.
Tytön huoneessa oli perinteiden mukaisesti tänäkin jouluna valkoinen joulukuusi, jonka hän sai koristella mieleisekseen. Itse tykkään kyllä enemmän vihreistä kuusista, mutta tämä valkoinen on ehkä kivempi lastenhuoneessa ja varsinkin kun oli joskus hyvä alelöytö. Kuusi sai ympärilleen Weisteen Christmas Legend -koristenauhat, joilla saikin kivasti tuuheutta tuohon hintelään varteen ja vähän bling blingiä. Enää ei kuuseen laiteltu prinsessakoristeita, vaan siitä tuli tällainen hempeän vaaleanpunavalkoinen.   

Tänä jouluna tämä lastenhuoneen kuusikin sai oman korinsa, jonka hankin Tammer-Tukun Outletistä Tampereelta. Tämä on juuri passeli kori kuusen alle ja palveleekin sitten kuusen päädyttyä takaisi varastoon lastenhuoneen lelukorina. Lastenhuoneessa kun säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa. 
Jokos teillä on kuusi saanut lähteä vai vieläkö teillä nautitaan sen loistosta?

1 kommentti: