torstai 2. kesäkuuta 2011

Myytävänä 2 kpl uusia polyrottinkituoleja

TUOLIT OVAT MYYTY! Kaksi kappaletta täysin uusia polyrottintuoleja myytävänä.  Tuolit ovat ihanan muhkeita ja laadukkaita. Eivät ole olleet koskaan käytössä ja muovisuojaukset vielä paikoillaan. Eivät ole olleet ulkona.
Polyrottinki sopii hyvin sekä ulkokäyttöön että sisälle. Tuolien mitat ovat seuraavat: Tuolin leveys käsinojasta käsinojaan 79 cm, istuimen syvyys 54 cm ja leveys 48 cm. Tuolin korkeus takaa 97 cm. Irrotettavat pehmusteet, joiden korkeus 10,5 cm. Pehmusteen kangas vetoketjulla aukaistava.
Kuljetus Turku, Raisio, Naantali akselilla ilmainen ja Pääkaupunkiseudulle nimellistä korvausta vastaan.
Yhden tuolin hinta on ollut 169 euroa, kuten kuvasta näkyvästä hintalapusta (toivottavasti) näkyy. Nyt 92 euroa/kpl. Tarjouksia otetaan myös vastaan. Mikäli olet kiinnostunut, niin laita sähköpostia suoraan osoitteeseen kristallinhohtoa@gmail.com tai jätä kommemmenttilootaan yhteydenottopyyntö.

2 kommenttia:

  1. Moikka!

    Sinulla oli viime kestänä myytävänä tällaiset aivan ihanat polyrottinkituolit, joita kuumeisesti yritän etsiä. Eikä löydy kuusta, ei maasta! :) Tiedustelisin siis ystävällisesti mistä nämä kyseiset kaunottaret on hankittu ja onko tietoa saako niitä vielä? Jos jaksaisit vastata s.postiin olisin huippu huippu onnellinen! mnahkiaisoja@gmail.com

    VastaaPoista
  2. MOI!
    Mistähän noi tuolit on ostettu jos niitä myytäisiin vielä?

    VastaaPoista