lauantai 25. kesäkuuta 2011

Terkut Hollanti, Belgia, Saksa turneelta!

Pikaiset terkut kaikille ennen kuin taas matka jatkuu etiäpäin huomenna. Keskiviikkona tuli sitten nähtyä kolme maata yhdeksän tunnin aikana. Ensin oli lento Saksaan, siitä taksilla Hollannin puolelle ja sitten iltasella grillipartyihin Belgian puolelle. Täytyy kyllä todeta, että olivat kyllä niin viimeisen päälle järjestetyt pirskeet. Valitettavasti ette saa sieltä nyt nauttia kuvia, kun en kehdannut siellä vetäistä kameraa esille.

Miehen kokoustaessa Hollannissa ehdin juosta kaupoissa jopa yli nelisen tuntia. Jotain kivaakin tarttui matkaan, mutta en ole vielä ehtinyt niitä kuvaamaan. Ehkä sitten joskus saatte paljastuksia niistä.

Jussin vietto meillä meni nyt hieman erilaisissa tunnelmissa. Rakas äitini joutui yllättäen sairaalaan, jossa on vieläkin, joten meidän mökki juhannus vaihtuis sitten sairaalajussiksi. Olllaan tässä näihin hetkiin asti arvottu, että uskalletaanko edes lähteä tuonne Lontooseen ja tuli myös pieniä lapsenvahtiongelmia kun mummo sairaalassa. No onneksi asiat saatiin jotenkin järjestettyä ja ilmeisesti huomenna olisi sitten tarkoitus suunnata Lontooseen. Ei tosin millään hyvillä mielin :(
Grillipartyissa esiintynyt bändi, jonka nimeä en valitettavasti muista.
Grillipartyihin oli vuokrattu myös oma jäätelotiski...oli sitten muuten hyvää jätskiä.

Lasten tuliaiset olivat tällä kertaa nämä karkkihässäkät mukeissa.

Toivottavasti teillä on sujunut jussin vietto vähän iloisemmissa merkeissä kuin meillä. Nyt taidan painua pehkuihin ja huomenna kohti Lontoota. Toivottovasti vähän paremmalla mielellä!

2 kommenttia:

  1. Kurjaa! Toivotaan, että äitisi tulee pian kuntoon!

    Hyvää Lontoon matkaa! :)

    VastaaPoista
  2. Kamomilla: Kiitos. Äippä on onneksi päässyt jo sairaalasta ja ihan hyvältä näyttää. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista