maanantai 6. kesäkuuta 2011

Ostoksilla

Näköjään tämä shopaholic mamma voi jopa ruokakauppareissullaan päätyä ostamaan kaikkea muuta kuin sitä ruokaa :) Piti mennä vain Prismaan ostamaan mökille täydennystä jääkaappiin ja hakea lisää maalia ja kas kummaa eksyin vähän muullekin. Kävin pikaisesti ensin kirppiksellä ja sieltä tarttui mukaan kuvassakin hetken jalassa pysyneet kengät eurolla. Kiva kesäpopot mökille ja muutenkin. Ilmeisen tykätyt kun tänään koko päivän olivat jalassa, paitsi kuvaushetkellä.

Samalla ruoan hakureissulla kiertelin sitten Prisman osastoja ja silmääni tarttui tämä niin söpö vaaleanpunainen paita. Voihan sitä pojillakin olla tuota hempeää väriä. Yleensä en ikinä osta mitään vaatteita Prismasta, mutta näköjään sitä voi tehdä sieltäkin joitakin kivoja löytöjä. Minä ainakin tykästyin paitaan heti ja 12.95 euron hintakin on ihan mitä mainioin.

Lisäksi sitten vielä pikaisesti Lindexiin ja paitaan kivasti sopivat Bamse caprishortsit löysivät meille tiensä sekä alakuvassa olevat Bamse uimahousut, jotka toimivat mökillä myös hyvin shortseina kun sillä vedellä tupataan läträämään aika usein. Meillä niin tykätään noista Bamse vaatteista....tai siis äippä tykkää ja lapset laittaa kiltisti niitä päälle :)
Tänään on sitten keitetty ekaa kertaa uusia perunoita, tosin ruotsalaisia. Milläköhän super hyper lannoitteella nekin mahtoi olla kasvatettu. En ole nimittäin koskaan nähnyt, että perunat kelluisivat keitettäessä, mutta nämä perunat tekivät. Makukin oli kelluvan mauton :) Oikein odotan kunnon kotimaisia uusia perunoita. Mikäs sen parempaa kuin kotimaiset uudet perunat ja voi, nam!

Tässä meidän tämän iltainen herkkuhetki. Kotimaisia mansikoita, kirsikoita ja pensasmustikoita. Ei yhtään E-aineita ja vain luonnon omat väriaineet. Siinä sivussa voi saada ihan vahingossa joitakin vitamiinejakin. Noi pensasmustikat on oikeasti niiiin hyviä. Ihan kuin karkkia söis :)
Kävelyreissulla käytiin vielä keräämäämässä mummille tämä kesäinen kimppu. Vitsit mikä kielon tuoksu leijaili ilmassa koko kävelyreissun. Oli ihan pakko ottaa niitä sisällekin tuoksumaan.

Oikein hellerikasta viikkoa kaikille! Me jatketaan sitä mökkeilyn merkeissä. Niin ja kyllä sitä ruokaakin sieltä kaupasta tuli ettei ihan nälissään jouduta olemaan :)

4 kommenttia:

 1. Istuttiin eilen ystävän ja ipanoiden kera herttoniemenrannassa lounaspicnikillä ja popsittiin pensasmustikoita, nam!
  Illaksi meinasin ostaa niitä lisää, mutta kaupassa olikin vain kirsikoita..
  Tuumasin, että käy :)

  VastaaPoista
 2. La Petite Princesse: Joo noi kirsikat on kanssa melkein yhtä hyviä kuin pensasmustikat :) Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. meidänkin perunat kelluivat, ruotsalaiset siis:)

  VastaaPoista
 4. Voi nam mitä herkkuja :) Taidampa minäkin suunnata kauppaan :)

  VastaaPoista