tiistai 14. kesäkuuta 2011

Ratahommia


Se helle sitten tuli ja meni. Toisaalta ihan hyvä, että tuota vettäkin saadaan. On tuo meidän nursti sen verran kuivahtaneen oloinen, että pieni tauko auringosta tekee ihan hyvää. Kyllä se kesä sieltä takaisin tulee.


Mitäs sitä sadepäivänä oikein voisi tehdä? No ratahommia ainakin. Päätettiin ottaa käyttöön kaikki palikat ja katsoa kuinka iso rata saataisiin aikaiseksi. Aikaste iso ja mutkikas siitä tulikin.


Pikkumies rakentaa ja pikkusisko rikkoo perässä minkä ehtii ja sehän tietysti ketuttaa :) 
 

Meillä on sulassa sovussa Brion, Ikean ja jotain kolmattakin Jenkki versiota radoista ja junista. Kerrankin valmistajat ovat tehneet viisaan päätöksen tehdä toisiinsa yhteensopivia tuotteita.

Minusta nämä puiset lelut ovat ihania, vaikka onhan tuossakin noita muovihässäköitä mukana. Tämä lelu tai mikä tämä nyt sitten onkaan säästetään ehdottomasti lapsenlapsille (joita toivottavasti sitten joskus tulee).Osaakohan joku viisaampi bloggerin käyttäjä muuten auttaa, että miten ihmeessä noi pystykuvat saa kaksi rinnakkain? Välillä tuntuu, että ihan vahingossa menevät niin ja sitten kun oikein yritän saada ne vierekkäin, niin turha toivo. Tässäkin postauksessa sain nuo kaksi kuvaa vierekkäin, mutta muut eivät sitten suostuneet enää menemään.Huomasin muuten, että anonyymit eivät pystyneet kommentoimaan tekstejäni. Nyt olen korjannut sen, että kaikki pystyvät antamaan niin risuja kuin ruusuja. Toivottavasti kommentit pysyvät kuitenkin ihan asialinjalla.

Nyt vain sitä auringon paistetta ja uuden helleaaltoa odottelemaan!

5 kommenttia:

 1. Ratahommia täälläkin;)
  Ja käyppäs Cride vielä Biltemassa niin saat sieltäkin jatkoa radallenne. Ollaan haettu sieltä osia ja vetureita jne. Ikeaa en ole tajunnutkaan,kiitos vinkistä, täytyypä katsastaa heidän junatarjontansa.

  Samaa kuvaproblematiikkaa olen minäkin ihmetellyt, jonka vuoksi minulla aina kuvat letkana...:)

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä komea rata! ja tilaa tehdä noin komea rata!

  Kuvat saa rinnakkain, kun ovat "suuri" koossa, ei siis "erittäin suuri" ja sitten kun laittaa toisen "vasemmalle", toisen "oikealle" ja sitten toooosi pitkän pinnan kanssa haalaa niitä hiirellä oikeaan paikkaan. Hyppivät välillä sinne tänne, mutta yleensä 10 minsan jälkeen asettuvat suunnilleen niinkuin on toivonut ja suunnitellut! =)

  Mukavaa kesää sinne naapurilandiaan!

  VastaaPoista
 3. Kamomilla: kiitos tuosta Biltema vinkistä. Sinne vois vaikka joku päivä rattailla käpytellä kun niin lähelläkin nykyään. Toivottavasti teillä oli muuten kiva leffailta :)

  Nonna: Juu tuota raahaamista olen kanssa yrittänyt, mutta mun hermot eivät ole kestäneet niin kauaa, että olisin saanut niitä oikeaan paikkaan. Raahaamalla en ole vielä koskaan saanut niitä osumaan siihen paikkaan kuin olen halunnut. Muutoin joskus suurinpiirtein vahingossa osuvat vierekkäin kun kursori sattuu osumaan oikeaan kohtaan.

  VastaaPoista
 4. Moikka, lueskelin sun vanhempiakin postauksia. Olit käyny siinä MSAS-jutskassa, millon oot menossa uudelleen?? Vaikutti tosi mielenkiintoselta!
  Laita ihmeessä tänne juttua kun oot siellä käyny uudelleen.

  VastaaPoista
 5. FanniAuroora: Olen menossa syyskuun alussa uudelleen tuohon MSAS-analyysiin. Tällä hetkellä tosiaan tuo dieetti päällä ja vatsa on ainakin rauhoittunut eli jotain tehoa ainakin ollut jo.

  VastaaPoista