tiistai 21. kesäkuuta 2011

Haipakkaa

Tervehdys kaikille! Tämä viikko on oikein kunnon haipakka viikko. Tänään kotiuduttiin möksältä ja nyt äkkiä pakkailua. Huomen aamulla olisi herätys klo 5 ja lento kohti Hollantia. Tarkoitus olisi mennä mieheni aveciksi hänen pomonsa grillipartyihin. Ihan jännää kun en ole kyseistä pomoa ennen tavannutkaan saatikka muiden maiden edustajia. Vähän myös jänskättää, että mitenkä tuon englannin vääntäminen taas sujukaan pitkästä aikaa. No ehkä yksi lasillinen samppanjaa ja kielikin vääntyy taas kummasti ;)

Ennen pippaloita olisi tarkoitus pikaisesti tutustua Hollantiin muutaman tunnin ajan. Tosin se Hollantiin tutustuminen taitaa keskittyä enemmänkin kaupoissa juoksemiseen miehen kokoustaessa. Torstaina sitten lento takaisin kotiin ja hurautus möksälle 250 km päähän jussin viettoon. Kauaa ei sielläkään ehdi lepuutella kun sunnuntaina sitten Lontooseen. Siellä sitten toivottavasti ehtii hengähtää ja nauttiakin.

Huomisiin partyihin ajattelin pukea tämän viime Jenkkireissulta ostetun Calvin Kleinin mekon. Mekon edustalla on sopivasti vähän tuota laskosta peittämässä tuota kahden synnytyksen jäljiltä jäänyttä vatsamakkaraa. Siihen se tuntuu vaan jämähtäneen eikä pois halua lähteä. Taisi löytää hyvän kodin ;)

Mekon seuraksi pitää tietysti olla myös vähän pling plingiä. New Yorkista joskus ostetut kengät ja laukku on löytö Panamasta. Eipä siihen sisälle paljon mahdu, mutta ne tärkeimmät ainakin.

Mustavoittoista pling plingiä myös koruissa. Rannerengas Lovelinks.

Toivottelen nyt jo kaikille lukijoilleni oikein ihanaista juhannusta kun eipä tässä taida enää paljon ehtiä koneelle! Toivottavasti aurinkokin näyttäytyy ja ettei talvitakkia täydy vetää päälle.

 Päivänkakkara terveisin!

Cride

4 kommenttia:

 1. No voi jestas sentään...Hauskaa jussia ja muistahan ottaa se rentoutunu ilime :)

  VastaaPoista
 2. Oolalaa, sitähän tullaan olemaan niin tyylikkäänä että!
  Hauskoja partyja ja reissuja!:)

  VastaaPoista
 3. Aika haipakkaa, mutta varmasti mukavaa vaihtelua lapsiperheen arkeen :) Oikein mukavia juhlia ja hauskaa jussia ;)

  VastaaPoista
 4. Lovviisa: Kiitoksia. Jussi se sitten mennä vilahti vähän erilaisissa tunnelmissa. Toivottavasti siellä päässä on ollut rattoisa jussi.

  Kamomilla: Kiitos kiitos :)

  Virpi:Kiitos. Juu onhan se kiva välillä saada noita irtiottoja oikein kunnolla.

  VastaaPoista