perjantai 27. tammikuuta 2012

1 -v synttärit lähestyvät


Kohtapuolin häämöttää blogini 1-vuotis synttärit. Mitenkäs se vuosi taas menikin noin nopsasti? Muistan vielä hetken, että vannoin että minä en KOSKAAN ainakaan rupea mitään blogia kirjoittelemaan ja tässä sitä ollaan. Never say never!


Blogini ensimmäisen kirjoituksen julkaisin 29.1.2011. Varsinainen aktiivisempi kirjoittelu tosin alkoi vasta keväällä 2011 ja nyt sitä on yrittänyt laittaa säännöllisen epäsäännöllisesti näitä postauksia tänne. Lukijoitakin on tullut pitkin matkaa tosi mukavasti. Tervetuloa vielä kaikille yhteisesti.


Yksi vuotispäivän kunniaksi piti ihan uudistaa tuota aloituskuvaa. Kuvat on napsittu pikkuneidin huoneesta. Vitsit että sekin on aika operaatio aina näillä meikäläisen kuvankäsittelytaidoilla. Lopputuloksesta ei koskaan tiedä ja sattuu asettumaan/menemään aina miten sattuu tuonne alkuun. Joko on toisella laidalla tai väärän kokoinen. Siksi en kovinkaan innokkaasti ole lähtenyt tuota uudistamaan. Aina on mennyt jotain pieleen kun olen siihen koskenut. Nyt onneksi tämä aloituskuva näyttäisi asettuvan suht oikeaan kohtaan. Jee!

Tässä postauksessa olevat kuvat olivat ensin pohjana uudeksi aloituskuvaksi, mutta sitten päädyinkin noihin ihan toisenlaisiin kuviin. Vaaleanpunaisella linjalla siis jatketaan. Ehkä sitten seuraava voisi olla tuollainen valkosävytteinen...siis vuoden päästä kun jaksan tuohon kuvaan taas koskea.


Synttäreiden kunniaksi laitetaan myös arvonta pystyyn. Palkinto ja arvonta julkaistaan sitten itse synttäripäivänä 29.1. Pitäisköhän tässä ihan laittaa kakkukaffet pystyyn?! Hehee....juu ei!

8 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon jo etukäteen 1-v.! Jatka samalla linjalla.

    VastaaPoista
  2. Jos laitat kakkukahvit, niin laita sitten se virtuaalituoksukin ;)

    Oikein aljon onnea näin etukäteen, niin ne viikot ja kuukaudet menee... :)

    VastaaPoista
  3. Osallistun mielellään tuollaiseen mukavankuuloiseen "surprice" arvontaan :)
    Pakkasterkut Oulusta!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut etukäteen jo 1-vuotiaalle blogille! Olipa niin tuttua tuo pohdinta, etten koskaan alkaisi kirjoittaa blogia, mutta sitten... :D
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Jebujee! Mä jään odottelemaan arvontaa :) Mun mielestä ihania kuvia täällä. En ite tajua ( enkä ees halua) näistä atk-jutuista yhtään mitään :D Siltikin tässä kirjoitellaan blogia ja se on paljon se :)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Onnea jo etukäteen ihanalle blogille!

    VastaaPoista
  7. heti tulin vastavierailulle! :) Aivan ihanat nuo talolyhdyt, olen ihastellut niitä monissa blogeissa, mutten ole vielä itse saanut aikaiseksi sellaisia ihanuuksia hankkia. *hih* ;)

    Tosi kiva blogi sinulla, jäänkin selaamaan tätä loppu illaksi. Kiitos siis, kun jätit viestiä! :)

    VastaaPoista
  8. Katryn, Mia-Willa Oliviasta ja Minttu: kiitoksia onnitteluista. Kohtahan se itse h-hetki onkin.

    Minttu: vielä kun hetkisen jaksat odottaa, niin pääset osallistumaan. Laitan huomenna lisätietoa arvonnasta.

    Valua Kuvasa: Kiitos. Niinhän se mieli vaan muuttuu ja tässähän niite blogeja kirjoitellaan :)

    Marika: no hyvä kuulla, että täällä löytyy muitankin noita peukalo keskellä kämmentä olevia mitä tulee noihih atk-juttuihin :)

    Maikki: kiitoksia kovasti.

    Miia-Oma koti valkoinen: hei kiva kun tulit noin nopsaan vastavierailulle. Toivottavasti viihdyit. Noi talolyhdyt on kyllä musta tosi kivat ja hintakaan ei ollut ollenkaan paha kun olivat Sokoksella -50 % alennuksella.

    VastaaPoista