lauantai 16. kesäkuuta 2012

Sisustuskutsut



Kymmenen iloista mimmiä kokoontui meille Perfect Home sisustuskutsujen merkeissä viettämään perjantai iltaa. Mikäs sen parempi viikonlopun aloitus kuin lasillinen kuohuvaa edessä, hyviä ystäviä ja sisustusta. Kyllähän siinä ilta mukavasti vierähti ja jotain tuli shoppailtuakin.



Napsin tänne teidänkin iloksi muutamista tuotteista kuvia, jotka miellyttivät erityisesti omaa silmääni.



Vieraistakin piti laittaa tänne muutama otos. Ihan luvan kanssa kyllä nyt laitan nämä :) Yläkuvassa naapurin mimmejä; Toukokuun  tyttö -blogin Hannis ja Elämän kevät -blogin Kamomilla. 



Alla kuvia vielä illan tarjoilusta. Tarjolla oli mm. valkosuklaajuustokakkua (jonka päälle kävin nyhtämässä parit orvokin kukat pihalta), Toblerone kakkua, keksejä, karkkeja, juustoja ja karjalanpiirakoita munavoin kanssa.


 Oli oikein rattoisa ilta ja vierähtihän siinä aika monta tuntia. Nyt sitten vaan ostosten saapumista.






















Muistattehan osallistua AmandaB:n kahden pellavalaatikon arvontaan blogissani. Sinne pääset tästä klikkaamalla.

Nyt untenmaille. Taitaa tuo uni tulla aika nopsaan kun ollaan koko päivä maalailtu aitoja ulkona ja levitetty haketta  pensaiden ympärille. Kauniita unia!

11 kommenttia:

  1. Minä olin tänään Perfect Homen kutsuilla ja hankin mm. betoniset kukkaruudut. Kivaa ja kaunista oli! Tanja oli siskollani viime ti ja juttu tulee heinäkuun alussa lehteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ku kiva yhteensattuma. Kiitos kun ilmoitit tuosta siskosi kodin jutusta. Täytyykin muistaa lukea kyseinen lehti. Oletan, että Meidän Talo -lehdessä on kyseinen juttu? :)

      Poista
    2. Niin tais olla, ainakin juttu tehtiin uima-altaan ympärille, joten bongaa sellainen :)

      Poista
  2. Hei :)
    olen uusi lukijasi ja en tainnut vielä kommentoida ollenkaan.
    Ihanat sisustuskutsut..huohh olisi kivaa joskus päästä tuollaisiin mukaan, tarjoilut näyttää oikein herkullisilta ja nyt kysynkin onko sulla oj´hjetta toblerone kakkuun, ohjetta täällä vain haluaisin, ja tuo valkosuklaa juustokakkukin olisi ihana..
    Sinulla on kiva blogi ja tätyykin tulla ajan kanssa lueskelemaan noita vanhempiakin postauksia :)
    Iloista sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jätit viestiä :) Itselläni nuo olivat ensimmäiset sisustuskutsut ja noita kyllä voisi pitää useammankin. Niin monta eri merkkiä nykyään markkinoilla ja olisi kiva tutustua myös muiden valikoimaan. Hih ja tuo Toblerone kakku on ihan sellainen pakastealtaasta ostettu valmiskakku. Oliskohan valmistaja Marabou eli sitä sarjaa missä on mmm. Daimkakku valikoimassa. Siinä mielessä helppo tarjottava kun tuon sarjan kakut ovat gluteenittomia ja yhdellä vieraistani on keliakia. Tuon valkosuklaakakun ohjeen voisin tosiaan laittaa tänne. Teen siitä vaikka oman postauksen kunhan ehdin naputtelemaan.

      Poista
  3. Oikeen mukavilta näyttää teidän sisustuskutsut! :) itse en olekkaan moisissa ollut. Party light kutsuilla kyllä, mutta tuommoiset olis kyllä enemmän mieleen :) kauniita tavaroita, tuonne se menisi sitten se kuukauden palkka ;D

    Herkkuliset tarjottavat! kaunis kattaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Siinähän se on, että tuonne saa kyllä uppoamaan rahaa ihan kiitettävästi. Ei noihin voi kyllä usein osallistua/järjestää tai kukkaro ammottaa tyhjyyttä :)

      Poista
  4. Aivan mahtavan näköiset tarjoulut! Sisustus kutsut ovat aina kivoja, nuo tuotteet ovat myös todella kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ekat sisustuskutsut tosiaan meikäläiselle ja ihan kivasti meni. Olisi mukava kokeilla eri merkkejä ja vertailla tuotteita. Ehkä sitten syksyllä uudet kutsut.

      Poista
  5. Kivat kutsut teillä ja ah niin mahtavat tarjoilut, oi jospa oisin voinut olla mukana:) Lueskelen kotona Perfect Home esitettä kyllä innoissani. Minäkin olisin noita kakkujen ohjeita marissut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Perfect Homen esite on kyllä houkutteleva. Niin kivoja tuotteita täynnä. Tuossa ylhäällä jo totesinkin, että tuo Toblerone kakku on ihan valmiskakku pakastealtaasta. Sitä samaa sarjaa kuin Daimkakkukin on. Tuon valkosuklaajuustokakun ohjeen voisin joku päivä tänne näpytellä eli teen siitä sitten vaikka oman postauksensa.

      Poista