maanantai 9. heinäkuuta 2012

Aleostoksilla

Oikea shopaholic iski taas jälleen. Meikäläinen kävi vähän aleostoksilla ja vain yhdessä ainoassa kaupassa. Aika monta tuntia vierähti ja saalis oli aikamoinen. Piti heti loman kunniaksi rynnätä nimittäin Stokkan alennusmyynteihin, jota en koskaan jätä välistä. En uskalla edes laskea minkälainen luottokorttilasku mahtaa tulla näiden jälkeen. Tais mennä kesälomarahat näihin ja ei taida riittääkään.


Ensimmäisenä iskin kiinni näihin Stylesnobin balleriinoihin. Juu ja arvatenkin nämä vaaleanpunaiset olivat ne ehdoton valinta. Ovat muuten tosi mukavat jalassa. Ihanaa bling blingiä taas, jota harakka rakastaa!


Hmmm...jotenkin muistelen, että tämä bloginpitäjä vannoi ettei osta yhtään Guessin laukkua kun ollaan menossa kuitenkin Jenkkeihin marraskuussa. No mitenkäs sitten kävikään. En voinut vastustaa näitä kahta Guessin laukkua. Varsinkin tuo vaaleanpunainen oli niin syötävän söpö ja pitihän sille sitten ostaa vielä kaveriksi tuo isompi laukku. Meikäläinenhän on ihan Guess laukkufani.


Tässä isompi laukku in action.


Ja sitten vaaleanpunainen laukku uusien vaaleanpunaisten Stylesnobien kanssa.


Gantin pyyhkeitäkin oli alessa. Niitä päätyi myös ostoskoriin.


Niin ja hei GreenGate oli myös -40 % alessa. Täydensin tuota vaaleansinistä sarjaani. Mietin kyllä ensin, että olisin ottanut eri värejä, mutta päädyin nyt kuitenkin, että meidän linja pysyttelee vain tässä vaaleansinisessä.


Jumppavaatteetkin saivat vähän päivitystä.


Tästä vasemmanpuoleisestä Bandoleran bleiseristä en ole ihan varma. Oli nimittäin aika hintava vielä alenkin jälkeen, joten se vielä mietinnän alla.  Golfvaatteetkin saivat vähän lisäväriä vedenpitävässä muodossa.


Sitten lasten tarjontaan. Tämän tyttöjen söpön pörröisen liivin otin ensin, vein sen takas hyllyyn ja sitten hain sen kuitenkin. Sopii kivasti meidän yhteen rillahameeseen.


Meillä varaudutiin myös jo sykyn tuloon näillä Vikingin GoreTex kengillä. Molemmissa tarpeeksi korkeat nilkkaosat, joten pärjää pitkälle alkutalveen asti.



Nämä Ticket to Heavenin puvut oli myös alessa. Näitähän oli myynnissä Hulluilla Päivillä ja nyt oli tuo Hullareiden hinta -40 %. Siis ihan ilmaisia jo. Tulevaan Miamin reissuun ostettiin myös pikkuneidille nämä rantakengät. Uskaltaa paremmin temmeltää hiekalla.

 


Voiskohan sanoa, että vähän lähti lapasesta noiden shoppailujen osalta. Nyt pitää kyllä laittaa joku shoppailulakko päälle!

11 kommenttia:

  1. WAU, MITÄ LÖYTÖJÄ!!
    Luin eilen jostain myös että GG:t on Stockalla tarjouksessa. Harmi kun ei kuitenkaan verkkokaupassa, meiltä on nimittäin 250 km lähimpään liikkeeseen:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei Mia -Willa Oliviasta! Soita suoraan Stokckalle kyseiselle osastolle, voivat lähettää myös sieltä haluamasi tuotteet, voit maksaa ostoksesi pankki-tai luottokortilla :)
      tuisku

      Poista
    2. Hyvä Tuisku kun tuli tuo mieleen. Kävin parisen päivää sitten uudelleen vielä Turun Stokkalla ja siellä ei kyllä enää ainakaan ollut tuota GreenGatea jäljellä kun olisin itsekin ostanut sitä vielä lisää. Nyt löytyy 8 lautasta ja 6 pikkukulhoa. Olisin ottanut vielä pari kulhoa lisää, mutta pöytä ammotti jo tyhjyyttä.

      Poista
  2. Nam..Guessin pikkulaukku kelpaisi mullekin, juuri tuollaista olen ihaillut :)
    Mutta hei, eihän näissä ostoksissa ollut mitään turhaa, joten morkkiskin on turhaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nyt ei ole niin paha morkkis tuhlailusta :) Tuo Guessin pikkulaukku on kyllä tosi kätevä. Ennen raahasin tosi isoa "säkkiä" aina mukana ja nyt tuo on niin ihanan pieni ja vielä VAALEANPUNAINEN :)

      Poista
  3. Tosi kivoja ALE-löytöjä olet tehnyt, itse ostin nuo Stylesnobit normaalin hintaan kun olivat Stokkan verkkokaupasta loppuneet, sitten hokasin että voin soittaa suoraan kenkäosastolle ja tilata toiset Stylesnobit sitä kautta, mutta olivat jo kenkäosastoltakin loppuneet :(
    Nuo pinkit on kyllä ihanat, en ole tuota väriä koskaan ennen nähnytkään. Itse tykkään että nämä ovat ihan parhaat baltsut jalassa ja harakkana tykkään myöskin tuosta bling blingistä :)
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että näitä muitakin harakoita löytyy :) Voihan harmi, että et saanut noita alesta, mutta onneksi sentään sait kuitenkin omasi. Ihanan pehmeät jalassa. Muistelisin, että silloin kun ostin nuo niin olisi ollut kultaa, hopeaa ja tuota vaaleanpunaista ainakin tuolla Turun Stokkalla jossa kävin aleostoksilla.

      Poista
  4. Itse olen myös heikkona Guessin laukkuihin. En tiedä, voiko niitä olla liikaa:) Niissä vain aina on sitä jotain... Tuo vaaleanpunainen lasten liivi on aivan syötävän suloinen!! Hyviä löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Noissa Guessin laukuissa on vaan sitä jotain mikä vetää puoleensa.Ehkä kuitenkin tuolla Jenkeissä pitää vielä katsastaa valikoima kun siellä ne ovat paljon edukkaampia Suomen hintoihin nähden eli pelkkää säästöä siis näin blondilogiikalla ;) Tuo lasten liivi on sellaista aivan ihanan pehmeää pörrökangasta. Juuri sellaista jota tekisi mieli paijata koko ajan.Täytynee napsia joitain kuvia sitten joskus pikkuneidistä se päällä.

      Poista
  5. Itsekin tykkään myös Guessin laukuista ja etenkin Jenkkien mallistoista, koska niissä on enemmän strasseja ja näyttävyyttä, olen toki löytänyt muutaman kivan laukun myös eurooppalaista Suomessa myytävistä malleista, nyt olen ihastunut MK:n laukkuihin myös :) Katsele Cride ihmeessä sitten Jenkeistäkin kenkiä ja laukkuja, kannattaa varata tyhjät matkalaukut mukaan, hih :)
    (Ihanat Guessit olit löytänytkin alesta, jäi sanomatta!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä tuolla Jenkeissä tulee taas aikaa kulutettua noissa kaupoissa ja taas varmaan matkalaukut ihan pullollaan kun tulaan takas. Mies menee golfaan ja minä pikkuneidin kanssa jonnekin kauppakeskukseen sillä välin kuluttamaan aikaan kun ei kuitenkaan yhdessä voida mennä golfaan kun ei ole lapsenvahtia.

      Poista