keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Villa31


Taas eksyin kivaan sisustustavaraverkkokauppaan ja aikamoinen tovi sielläkin taas vierähti ihastellessa tavaroita. Nämä Villa31:sta sitten kotiuituvat meille; Mailegin Abby medium kokoisena pikkuneidin huoneesen ja tauluhylly olkkarin seinälle. Abby oli nyt tarjouksessa 32 euroa eikä tauluhyllyn hintakaan ollut paha 15,90 €.


Avosylin ompelemani Tilda pupu ja lammas ottivat vastaan uuden tummahipiäisen tulokkaan. Onkohan ollut rakkautta ensisilmäyksellä kun katselee tuota Abbyn maireaa hymyä?! Hih, pitäisköhän tuo tekemäni Tilda pupu laittaa muuten laihikselle kun on niin pulskat posket tuohon uuteen tulokkaaseen nähden? No ääh laitetaan tuo tummahipiäinen kaunotar mieluummin lihotuskuurille, että saadaan senkin poskiin vähän pyöreyttä ettei niin erotu joukosta!


Tässä vähän ensin tehtiin tuttavuutta Tilda pupun ja lampaan kanssa ennen kuin uskallettiin ihan lähikontaktiin.


Tältä tämä tauluhylly näyttää. Tekstivaihtoehtoja oli kaksi eri "Amor Vincit Omnia" sekä "Carpe Diem". Vielä ei ehditty laittamaan tuota seinälle, joten siitä sitten parempia kuvia loman päätyttyä kun hylly on seinällä.

Vitsit, että tuolla Villa31:n verkkokaupassa on niin paljon kaikkea kivaa. On huonekaluja, sisustamisen tavaraa mm. Mailegia,  tekstiilejä, seinätekstejä jne. Juuri nyt käynnissä myös summer sale. Jos satut liikkumaan Pohjanmaan Maalahdessa, niin voit käydä kurkkaamassa tuotteita ihan livenäkin.

8 kommenttia:

  1. ihana tuo pupu..minäkin haluaisin tuollaisen mailegin pupun, mutta pidän niitä kalliina..minun budjetille..mutta ihailu on ilmaista..ja aivan söpö on myös tekemäsi tilda lammas..niin söpö että täytyykin tehdä tuollainen..olen tehnyt sen 80cm..tilda enkelin..ja sitten pari pupua ja pari lumiukkoa pyjamassa mutta en oikein tykkää niistä lumiukoista ollenkaan..
    Kesällä vaan tulee ommeltua tosi tosi vähän..jätän ompelukset yleensä sateisiin päiviin kun ei pysty tuunaushommia tekemään..kun ei ole oikein muuta paikkaa maalailla kuin taka tai etupihalla, on sen verran pienet tilat..niin ei jää ompelukisille aikaa..
    Ihana on myös tuo hylly ja ei ainakaan ole hinnalla pilattu..niin kaunis..
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että Mailegit on kyllä tosi hintavia. Ensimmäiset Mailegit jotka ostin oli ne isot tonttukalenterit ja maksoin niistä itseni kipeäksi, vaikka alesta nekin ostin. No ajattelin, että on varmaan sitten tehty Tanskassa, että se tuo hintaa, mutta vitsit made in China niissäkin luki :( Haaveilen vielä sellaisesta isosta Mailegin pupusta, mutta en ole raskinut ostaa. Mulla taas nyt kesälomalla on mökillä ompelukone mukana ja kun vanhempani ovat kanssa mökillä niin nyt ehdin ommella kun joku katsoo myös lasten perään. Juuri tässä tungen Tilda enkeliin täytettä innokkaana :) myös tilkkutäkki tekeillä pikkumiehen sänkyyn. Pöllömekonkin sain juuri ommeltua pikkuneidille. Siitä sitten kuvia tulossa kanssa. Mukavaa kesää sinne!

      Poista
  2. Kiitos taas hyvästä vinkistä, aivan mahtava nettipuoti :)

    VastaaPoista
  3. Nuo puput on tosi suloisia, monta kertaa olen miettinyt että tilaan. Vielä olen malttanut mieleni. Sopisivat kyllä tosi hyvin meidän tyttöjen huoneen sisustukseen.

    Mukavaa kesäpäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä nyt sitten sorruin vihdoin pupuun. Vitsit, että tekisi mieli sellaista isoa Mailegin pupua, mutta sitä en ole vielä raskinut ostaa. Mukavaa aurinkoista päivää sinne!

      Poista
  4. Suloiset ostokset ja aivan ihanat baltsut olit ostanut Stockkalta!

    VastaaPoista