sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Lapsimessuilla


Nyt on lapsimessutkin käyty pyörähtämässä. Samaisessa messukeskuksessa oli myös model expo ja luomu- ja lähiruokamessut. Vaikka nuo lapsimessut olivatkin tuolla pääosassa,  niin jotenkin nämä meikäläisen kuvat nyt ovat painottuneet tuon model expon tarjontaan.


Yllätys yllätys napsin tietysti näistä nukkekodin jutuista aika monta kuvaa. Messuille oli rakennettu erilaisia pienoishuoneita, joista sai äänestää suosikkinsa.Vau! Oli eka kommentti kun näin tämän legokylän. Meillä voisi olla jo ihan oma Legoland pystytettynä tänne Suomeen. Sen verran hieno ja iso tuo rakennelma oli messuilla. Ei tarttis enää lähteä Tanskaan tai muualle Legolandeilemaan. No meillä kyllä on heinäkuussa reissu Tanskan Legolandiin, joten voi nyt vähän vertailla tätä luomusta Tanskan pienoiskylään.Tämä luomus on kyllä jokaisen pikkupojan ja vähän isommankin unelma, niin ja taitavat kyllä tytötkin olla aika myytyjä tämän nähdessään.Tämä alakuvan pienoiskylä on kokoa 1:87 eli erittäin pienen pieni. Normaalisti nukkekoti on kokoa 1:12, joten voitte kuvitella tämän pienuuden.Metsolan osaston raikasta kuosia. Ihana satumetsäkuosi noissa vaatteissa.


Minä hurahdin ihan nyt näihin pahvisiin pilleihin. Niistä tulossa ihan oma postauksensa. Niistä saa loihdittua vaikka mitä kivaa lasten synttäreitä ajatellen.


Messut ovat vielä tänään sunnuntaina auki Helsingin Messukeskuksessa klo 10-18, joten vielä ennättää käydä nauttimassa tarjonnasta.

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! En vaan suoriutunut sinne tänä(kään) vuotena. Ehkä ensi vuonna? Tuo legokylä on tosi upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan harmi, että et päässyt messuilemaan. Aikamoinen tunkuhan siellä taas oli, joten en kyllä tiedä onko noilla lapsimessuilla käyminen kovinkaan rentouttavaa. Aika pinna kireällä tuon päivän jälkeen voi tosiaan olla :) Mukavat vaput!

   Poista
 2. Onpas söpöjä pillejä!! :)

  VastaaPoista