keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevään kukkasia ja arvonnan voittaja huhuu


On nämä kevään kukkaset vaan niin ihania, vaikka sisätiloissa niitä joutuukin ihastelemaan. Näissä kuvissa tämä helmililja vielä ihan hyvinvoivan näköisenä. Aika nopeasti tuo kyllä sitten nuukahti ja sanoi palveluaikansa irti. Ei ilmeisesti oikein viihtynyt meidän perheessä. Nyt se on siirretty ulos odottamaan maan sulamista ja sitten kaivan näiden kukkineiden kukkien sipulit maahan ja odottelen josko ensi keväänä sitten taas saisi nauttia niiden loistosta. Näin olen menetellyt aina narsissien kanssa ja ihana narssisimeri onkin jo pihalla, kun monen vuoden narsissit on kaivettu sinne. Mitäs sitä hyviä sipuleja poiskaan heittämään, kun pienellä vaivalla niistä saa nauttia monta vuotta.


Tämä krookus viihtyi sisätiloissa vielä vähemmän aikaa kuin tuo helmililja. Olisi pitänyt vaan joka ilta muistaa laittaa se viileän tuonne ulos kääreisiin ja pakkaselta turvaan, mutta eipä sitä aina muistanut.Niin ja huutelen täällä vielä tuon edellisen arvonnan voittajaa, joka ei ole vielä ilmoittautunut. Määräpäivä on su 21.4 eli jollei siihen mennessä hänestä kuulu mitään, niin arvon uuden voittajan. Kyseessä oli siis tuo Perfect Homen arvonta, jonka voitti Anemones ja hänen valintansa oli Hampton lyhty. Otatko pikaisesti yhteyttä kristallinhohtoa@gmail.com, kiitos!

Muistutan vielä kaikkia My Cinnamon Girlin faneja, että -85 % ale päättyy tänään, joten vielä ehtii tekemään hyviä alelöytöjä, jos on nopea :)

14 kommenttia:

 1. Kauniita kukkia! Harmi etteivät ne kestäneet pidempään.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi on tosiaan, mutta saa sentään edes hetkisen nauttia niistä ja kohta toivottavasti saadaa nauttia ulkosalla noista ihanista kevään kukkasista, jos toi lumi vaan suostuisi tuolta sulamaan.

   Poista
 2. Tosi kauniit kuvat, harmillista, että nämä menevät sisällä niin lyhyen aikaa. Ulkona pysyvät niin pitkään hyvinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, että ulkona noista saa nauttia sentään aika pitkään. Eihän tässä auta muu kuin odotella tosiaan tuon lumen lähtöä ja kevään kukkien tuloa.

   Poista
 3. Voisinkohan muuttaa henkilyyttäni? Huhuu! Missä ihmeessä on voittaja!!!! Mullakin odottee vintin rapussa muovipussillinen hyjäsinttejä ja muita sipuleita ulos pääsyä! Kunhan vaan en unohda niitä sinne ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tosiaan aika helpostihan sitä tuota henkilöllisyyttään täällä netissä voisi muutella. Eipä ole vaan kuulunut voittajasta mittään, joten kohta joutuu pyöräyttämään tuota arpakonetta uudelleen :) Juu älä vaan niitä sipuleita unohda sinne rappusille!

   Poista
 4. Rakastan helmililjoja, mut ei ne kyllä kauaa kestä kukoistavina, vai onkohan se hoitajasta kiinni! Tänään jouduin omat laittamaan pois, kun olivat jo "ei niin kukoistavan näkösiä"! No, mut nyt saan ihailla sun kauniita kukkasia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eipä ollut kovin paljon omissa taidoissakaan kehumista, kun nuukahtivat jo ennen kuin ehtivät edes kunnolla aueta. En oikein tiedä, että oliskos niitä pitänyt kastella vaiko eikö, mutta sen jälkeen taisivat kuukahtaa kun lirautin niihin vettä :(

   Poista
 5. Minä tykkään myös helmililjoista paljon, ne on jotenkin niin herkkiä ja kauniita, upeita nuo sun asetelmat jälleen, voi tule jo kunnon kevät!! Eiköhän nuo helmililjan sipulit ole kuitenkin vielä kunnossa, eli kunhan maa sulaa niin kukka jatkaa elämäänsä ulkona :) Mihin lie se eilinen aurinko hävinnyt, näkyykö sitä siellä teillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olispas näkynyt sitä aurinkoa. Pyh vettä vaan on tullut, mutta onneksi sentään se vie vähän tuota lunta. Meidän takapihakin on ihan lumen peitossa vielä. Taisi nimittäin täällä Pääkaupunkiseudulla olla eninten lunta koko Suomessa eikä millään tahdo sitten lähteäkkään :(

   Poista
 6. Ihania keväisiä kukkasia, ja helmililjat ovat aina herkänkauniita kukkasia, varma keväänmerkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, että helmililjat kyllä kuuluvat niin keväseen. Narsissit miellän aina jotenkin pääsiäiskukiksi, mutta kyllähän niitä tuonne pihalle vasta ilmestyy paljon pääsiäisen jälkeen.

   Poista
 7. Mulla juuri kuoli helmililja, nyyh :( Tervetuloa muuten blogiini osallistumaan arovntaan :)
  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä. Täytyykin tulla kyläilmeään ja osallistumaan. Niin ja lohdutuksena sanoina voin kanssa todeta, että niihän tuo meidänkin helmililja sanoi sopimuksensa jo irti ja odottaa uutta elämää tuo ulkona. Jos vaikka ensi keväänä innostuisi sitten taas uudelleen kukkaan.

   Poista