tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pomp de Luxin paketti


Vihdoin ja viimein meidän Pomp de Luxin paketti saapui. Pidin tosiaan elämäni ensimmäiset Pomp de Lux -kutsut heti malliston ilmestyttyä maaliskuun alussa, mutta nyt vasta saatiin tuotteet. Syynä viivästykseen oli pikkumiehen Dexter shortsit, joiden piti tulla varastoon jo maaliskuun alkupuolella, mutta niiden tulo sitten vähän viivästyi ja koko tilaus jäi odottamaan niitä. Juuri siinä vaiheessa kun olin tiputtamassa shortsit pois tilauksesta, niin se saapuivatkin varastolle ja ihan hyvä, että en tiputtanut niitä pois, kun ovat tosi kivat. Ihania tähtiä tuikkimassa.


Pikkuneiti sai tämän sinisen Kath -tunikan sekä Suri -mekon. Mekosta otin jo koon 104, että menisi vielä ensi kesänäkin, kun tulevalle kesälle noita mekkoja on siunaantunut jo aika monta. Pikkuneiti ihastui kanssa heti näihin vaatteisiin ja sopivasti sattui olemaan kaapissa H&M:n paljettikenkuleita hopean ja roosan värisenä. Hopeat sopivat täydellisesti tuon sinertävän tunikan kanssa ja roosan värisissä balleriinoissa oli sattumalta ihan saman väriset paljetit kuin itse mekossa. Vähän kun kelit sitten lämpiävät, niin voidaan ottaa nuo leggarit pois tuolta alta ja saadaan mekosta vähän juhlavampi.Nämä ovat ne shortsit, joiden takia meidän tilaus vähän odotteli tuloaan. Täytyy kyllä sano, että nämä näyttävät luonnossa vielä paremmilta kuin kuvastossa. Kutsuilla ei vielä nimittäin ollut tämän mallikappaletta, joten valkkasin nämä ihan kuvan perusteella. Pelkäsin, että ne ovat liian uimashortsin näköiset, mutta onneksi eivät sentään olleet ja noita voi kyllä pitää ihan muutenkin tai siis meillä siis niitä pidetään juurikin ihan shortseina  eikä minään uimahousuina. Mikäs sen parempaa kuin tähdet ja värityksenä vielä Jenkkilipun värit :)


Sunnuntaina oli onneksi jo niin lämmintä meidän terassilla, että uskallettiin mennä napsimaan ulos nämä kuvat. Onneksi ei tuullut yhtään ja lämpötila taisi kohota jo lähemmäs + 15 C. Tosin ei siinä kyllä kauaa silti voinut olla näissä vaatteissa, mutta saatiin kuitenkin kuvattua ulkosalla ja fiilistellä kesän tuloa. Ihanaa kun pikkuneiti sitten eilen kyseli, että koska se kesä tulee uudelleen, kun oli aamulla taas melkein nollassa.Pikkumies sai noiden Dexter shortsien lisäksi myös nämä Hector shortsit. Otin siitäkin jo yhden koon normaalia isomman, kun siinä on kuitenkin tuo kiristettävä vyötärö, joten menisivät sitten kaksi kesää, elleivät ole sitä ennen jo polvista puhki. Tosin nämä otan varmaankin vähän juhlavampaan käyttöön eikä miksikään pihashortseiksi.


Oi vitsit kun se kesä sieltä tulisi ja saisi pukea kaikkia ihania kesävaatteita päälle eikä tarvitsisi palella :)

Muistakaahan muuten käydä osallistumassa blogissani käynnissä olevaan arvontaan, johon pääset tästä.

4 kommenttia:

 1. Kannatti odotella pakettia, kaikkea ihanaa sieltä paljastui! <3 Meiltä löytyy tuo Suri-mekko myös ja on se aika ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tosiaan. Kannattihan tuota odottaa ja eihän noilla kesävaatteilla ollut toisaalta mikään kiire, joten siinä mielessä ei haitannut tuo odottelu. Tuo Suri-mekko on kyllä tosi kiva. Aika hyvin se on kuulemma myynytkin, kun parin päivän jälkeen ilmeisesti oli osat koot jo loppuunmyyty.

   Poista
 2. Ihania lapsukaisia ja vaatteita. Pojan Filfiger-paidat ovat aika cool!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Tällä kertaa lapsukaiset jopa odottivat, että otettaisiin kuvia, kun normaalisti saa aika paljon suostutella, että yleensäkin suostuvat laittamaan kuvattavat vaatteet päälle ja tulemaan kameran eteen. Kerrankin näin :)

   Poista