tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevätmessut

Huhtikuussa 11-14.4 Helsingin messukeskuksessa järjestetään keväinen suurtapahtuma Kevätmessut, joka kokoaa neljät messut saman katon alle: Kevätpuutarha, Oma Koti, OmaMökki ja Sisusta!-messut. Itse ajattelin suunnata sinne jo todennäköisesti heti torstaina, kun viikonloput tuppaavat olemaan aina niin ruuhkaisia ja lisäksi torstaina pääsee kaksi yhden hinnalla sisään, joten siinä mielessä tuo torstai on kanssa hyvä päivä vierailla messuilla. Lisätietoja messujen sisällöstä, aukioloajoista, näytteilyasettajista näet tästä klikkaamalla. 


Messuilla on tarjolla mm. kotiremppa työnäytöksiä, keittiöt -teema-alue, kukkien sidontanäytöksiä sekä lukuisia eri seminaareja kodista ja remontoinnista, puutarhasta sekä mökkeilystä vapaa-ajan asumiseen. Lisäksi Sisusta! osiossa tarjolla sisutamisen pientavaraa. Arvaatte varmaan, että se osio on meikäläisen lempipaikka :)


Itselläni olisi erittäin ajankohtainen tuo mökin kunnostaminen tänä kesänä. Mietin takan muuttamista varaavaksi ja kellastuneiden mäntupaneeleiden maalaamista valkoisiksi, jotta saisi vähän valoisuutta sinne. Hih ja tuolla messuilla on muuten kokonainen huussikortteli ja lauantaina huussiklinikka, johon täytyy kanssa käydä tutustumassa. Meillähän ei ole mökillä mitään hienoa vesivessaa, vaan ihan puucee. Lisäksi pitäisi vähän miettiä tuon pihan laittamista mökillä. Itseasiassa juuri huomenna mökille tuleekin ruoppaaja vähän siistimään rantaa ja kaivamaan kaisloja pois. Ihanaa kun saa taas meren näkymään kunnolla ja saa laitettua rantaan kivat aurinkotuolit ja voi nauttia laineiden liplatuksesta ilman sitä kaameaa kaislaviidakkoa. Tosin vähän hirvittää se laskun suuruus, joka siitä ruoppauksesta tulee ja eihän tuo kaislattomuus ole kuitenkaan ikuista, joten vähän kuin rahaa laittaisi kankkulan kaivoon :(  


Toivottavasti törmätään messuilla! :)

 Kuvat lainattu Messukeskuksen sivuilta. Postaus sisältää mainoslinkin.


2 kommenttia: