keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ilmaisia digitaalisia kehyksiä


Siis mä olen ihan hurahtanut. Nimittäin eksyin näihin digitaalisten kehysten maailmaan ja olenkin istunut iltasella aika ahkeraan koneen äärellä ja surffaillut erilaisia digitaalisia kehyksiä. En ollut koskaan aikaisemmin edes näihin törmännyt ja nyt tuli vastaan ihan vahingossa ja ne veivät ihan mukanaan. Laitan tähän postaukseen joitakin kuvia pikkuneidille löytyneistä kehyksistä ja myöhemmässä postauksessa sitten puolestaan mitä löysin pikkumiehelle.


Nämä kuvat ovat oikeasti tosi kirkkaita, mutta taas meikäläisen kuvaustaidoilla sain näistäkin ihan haaleita. Nuo kaksi ensimmäistä kuvaa ovat ihan minun suosikkejani. Jotenkin niin herttainen tuo kehys bambeineen.


Tästä Nalle Puhista tuli vähän liian sekava eli olisi pitänyt olla jokin rauhallisempi kuva tässä kehyksessä. Nämä kuvat on otettu viime Jenkkireissullamme Disney Worldistä.


Pikkuneiti Prinsessa Ruususen seurassa parissa eri kehysvaihtoehdossa.


Tuhkimolle ja Lumikille löysin myös omat kuvakehykset.


Tämä tonttukehys oli kanssa jotenkin niin ihana, mutta näin kun sitä katselee, niin vähän ehkä turhan paljon tavaraa siinä.


Mökiltä otettu kuva päätyi myös Lumikin seuraksi. Tuo on nyt meidän jääkaapin ovessa magneeteilla kiinni, joten jos ihmettelit mitkä härpäkkeet tuon kuvan reunoissa näkyvät.


Sen verran vinkkinä vielä, että jos innostut kanssa noihin digitaalisiin kehyksiin, niin laita googleen vaan hauksi esim. "free digital frames". Yksi tosi hyvä sivusto, missä olisi tuhansia erilaisia ilmaisia kehyksiä, oli http://photoshop-kopona.com/ . Mutta muistakaa sitten, että tuolla menee sitten tovi, kun tuonne eksyy :)

Nuo kehykset ovat psd tai png -muodossa ja ainakaan käyttämäni Photoscape ei ymmärtänyt niihden päälle, joten tarvitset joko Photoshopin tai Gimppin. Toki joku muukin kuvankäsittelyohjelma varmaan kävisi. Itse latasin ilmaisen Gimppin netistä, jolla tein nuo eli eri tasoja sitten vaan päällekkäin, kun noissa kehyksissä on tuo kuvakohta jo valmiiksi läpinäkyvä. Jos kaipaat lisää neuvoja niin hihkaise, niin yritän auttaa parhaani mukaan, mutta varoitan sitten, että se on sitten vähän samaa tyyliä kuin sokea taluttaisi rampaa, kun itsekään en ymmärrä noista oikein mitään :)

14 kommenttia:

 1. Ai että, miten kivoja. En oo myöskään aikaisemmin tällaisiin törmännyt, mut täytyy joskus käydä ajan kanssa selailemassa.
  Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varaa tosiaankin hyvin aikaa kun sinne lähdet selailemaan. Tulee nimittäin toinen toista kivempia kehyksiä eteen ja ihan valinnanvaikeus :)

   Poista
 2. Voi vitsi kuin söpöjä!Ei oo tullut mieleenkään tämmöinen :D Täytyypi pistää korvan taa, ja kun seuraavan kerran pääsen isukin työpöydän ääreen, alkaa hommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tullut itsellekään noita aikaisemmin eteen ja nyt ihan vahingossa. Hurahdus oli ihan totaalinen kun iskin niihin silmäni :)

   Poista
 3. ai miten hyvä vinkki. kiitoksia vaan. pitäänkin tutustua.

  VastaaPoista
 4. Oi miten kivoja, kiitos vinkistä! :) Nuo kaksi bambikehystä on kyllä aivan super-suloisia, näitä pitää itsekin mennä katselemaan. Ja luultavasti hurahtamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) tuo bambikehys on kanssa ehdoton suosikkini. Se on vaan niin ihanan söpö. Hyviä hurahdushetkiä ;)

   Poista
 5. Myös tällä puolen ruutua uusi tuttavuus nuo kuvakehykset. Käyn kyllä kurkkaamassa ja luulempa, että kokeilenkin. Mukavaa päivän jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä noista ole tosiaan hirveästi missään ollut ja itsekin tosiaan ihan ekaa kertaa törmäsin vahingossa. Tuuppa vinkkaamaan mitä kaikkea sitten löysit :)

   Poista
 6. Ehdottomasti vinkkaan, kun saa jotain aikaiseksi. Kävi kurkkaamassa jo.

  VastaaPoista
 7. Ihana vinkki, kiva teettää vaikka lahjaksi, aina sä keksit kaikkea kivaa :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mietin kanssa, että noita olisi kiva teettää lahjaksi.

   Poista