tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ilmaisia digitaalisia kehyksiä osa 2


Tässähän tämä lupaamani toinen postaus tulisi näistä digitaalisista kehyksistä, joiden viidakkoon eksyin netissä. Tässä postauksessa nämä poikaversiot, kun edellinen sisälsi ne tyttömäisemmät kehykset. Arvatkaas vaan menikö monta iltaa näiden parissa? Aina tuli toistaan kivempia kehyksiä esille ja taas latailemaan niitä. Yllä olevan kuvan kehys on yksi suosikeistani ja itse pikkumieskin tietysti tykkää siitä, kun Salama komeilee omassa kuvassa.


Vielä en ole saanut näitä kuvia laitettua kehyksiin, mutta yksi projekti kerrallaan. Sen verran sain tehtyä, että laitoin osan kuvista tähän Riviera Maisonin laatikkoon, johon pystyy kiinnittämään neuloilla erilaisia juttuja lasin taaksen näkyville.


Intouduin sitten vielä napsimaan kuvia näistä pikkumiehen Cars -sarjan pikkuautoista. Olen tuonut niita aina Jenkkireissuiltamme, kun maksavat siellä vain n. 1/3 Suomen hinnoista. Suomessahan noista saa pulittaa n. 8-12 euroa kappaleelta, kun siellä ne ovat olleet n. 3 euroa kpl.


Martti on ihan minun suosikkini ja sitten tämän kuplavolkkaribussi, jonka nimestä ei ole hajuakaan. Pikkumies tosin voi olla vähän eri mieltä omista suosikeistaan.Tässä vielä joitakin kuvia eri digitaalisista kehyksistä mitä löysin.
Tämä alakuva on kanssa ihan minun lempparini. Viime kesänä mökillä otettu kuva sopii kivasti noiden kääpiöiden joukkoon.


Jos haluat vähän lisätietoja mistä nämä digitaaliset kehykset latasin, niin kurkkaa tuo edellinen postaukseni, johon pääset tästä. Siellä vähän lisätietoja.

Seuraava urakka olisikin laittaa nämä kehyksiin. Nyt osa näistä kuvista koristaa meidän jääkaapin ovea ja ihana kesäinen tuulahdus aina kun aukaisee jääkaapin oven. Niin ja sori kuvien vähän huono laatu taas kerran. En viitsi laittaa tänne alkuperäisiä tiedostoja kuvista, vaan olen kuvannut kuvat sitten myöhemmin kameralla ja oli taas sen verran hämärät olosuhteet, että kuvistakin tuli vähän huonolaatuisia tämän poropeukalokuvaajan hyppysissä. Ovat siis livenä ihan kirkkaita :)

4 kommenttia:

 1. Meillä 2,5 vuotias on aivan mieletön Autot-fani. Hassua sinäsä koska hän ei ole nähnyt niitä kyseisiä elokuviakaan :)
  Voin kertoa että tuo Mintunvihreä Kleine-bus on meidän O:n supersuosikki, tuo pikkuauto kädessä pitää mennä nukkumaan, tarhaan, jokapaikkaan. Sen nimi on muuten Klainari :) Toinen suosikki on se keltainen kilpa-auto nimeltään Miguel!

  VastaaPoista
 2. Kiitos tuosta nimestä. Pitäisi varmaan vähän tarkemmin tutustua noihin nimiin, mutta eipä ole tuota tullut juuri niissä kirjoissa esille, mitä ollaan luettu. Aikamoinen vetomoina noissa Autot-sarjan jutuissa kyllä tuntuu olevan noilla pikkumiehillä :)

  VastaaPoista
 3. Vau, miten kivoja nuo kehykset ovatkaan! Täytyypä käydä tutustumassa. Myös täältä löytyy pieni Autot-fani. Ovatko nuo pikku-Autot muovisia vai metallisia? Muutama pienempi Auto jo löytyy muovisena ja sitten on pari pehmo-Autoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä tutustumassa. Tekisi mieli itsekin taas käydä vähän surffailemassa kehyksiä, mutta ehkä maltan mieleni nyt vielä :) Nuo pikkuautot ovat metallisia ja tosiaan tuolta Jenkeistä olen niin aina haalinut. Tosin kyllähän noita täällä ihan Suomessakin on myynnissä, mutta aikamoisesti niistä saa vaan pulittaa verrattuna noihin Jenkkihintoihin.

   Poista