sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kynttilöitä ja kakkuvuokia


Nyt kun tuo syksy ja joulukin pikkuhiljaa rupeaa hiipimään, niin pitänee kaivaa vähän jouluisempaa esille. Sen voi tehdä jo myös näin marraskuussa eikä tarvitse odottaa joulukuuhun. Kukas nyt sinne asti jaksaa odotella joulukoristeiden kanssa? :)


Löysin kirppikseltä näitä vanhoja kakkuvuokia, joista väsäsin sitten tällaisen köyhän naisen minuutissa tehtävän asetelman ruokapöydällemme. Vähän kyllä pelotti sytyttää noin monta lämpökynttilää palamaan kuivan sammaleen viereen ja piti ihan kaivaa sammutuspeite hollille ihan varmuuden vuoksi, jos olisi sattunut syttymään koko asetelma. Lämpökynttilät kun voivat olla aika arvaamattomia ja voivat jopa yhtäkkiä syttyä yhdeksi roihuksi.Koskas sitä virallisesti saisi/kehtaisi/ehtisi kaivamaan ne oikeat joulukoristeet esille? Niin tekisi mieli jo kaivaa laatikot esille vaatehuoneen perukoilta :) Tosin vähän olen kyllä jo kaivanut ja pikkuneidin huoneeseen viritelty jo valkoinen joulukuusi. Ei voi enää malttaa! Ehkä lähdenkin tästä joulukoristeiden kaivamistouhuihin.

Ai niin meinasi ihan unohtua, että sain viestiä yhteistyökumppaniltani My Cinnamon Girliltä, että heidän alensa on kiihtynyt entisestään ja alennukset nyt jopa -95 %. Lisäksi kaikki yli 75 punnan tilaukset ilman toimituskuluja EU:n aluella. Uusi mallisto ilmestyy joulukuun 1. päivä. Mitäköhän kivaa sieltä nyt on tulossa. My Cinnamon Girlin sivuille pääset tästä klik klik.


3 kommenttia:

 1. Ihanat asetelmat. Mulla on myös noita vuokia ja olen kovasti miettinyt mitä niistä tekisi. Täytyykin kokeilla mahtuuko mun versioihin tuikut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse etsiskelin kauan noita vuokia ja sitten yksi kaunis päivä niitä tuli vastaan kirppiksellä. En kanssa silloin tiennyt, että mahtuuko niihin tuikut, joten jouduin ostamaan vähän sikaa säkissä, mutta onneksi tosiaan sitten kuitenkin mahtui. Mitäköhän muuta noista voisi keksiä...tai niin voishan noita käyttää vaikka vielä oikeasti leivontaan :)

   Poista
 2. Onpa ihana asetelma! Onneksi löysin sivusi. Ostin nimittäin äskettäin ison pussillisen tuollaisia pieniä vuoksi ja kirppislöytönä minulla on myös vanhoja metallisia tarjottimiakin. Taidanpa laittaa tuttavalleni valoisan jouluyllätyksen.

  VastaaPoista