keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ralph Laurenin tyynyt sekä Lennolia

Meillä vietettiin edellisenä lauantaina meikäläisen synttäreitä tai siis no ei niitä varsinaisesti mitenkään erityisemmin vietetty, vaan lähinnä tuo päivä taas tupsahti vaan eteen. Mielläni olisin kyllä jättänyt tämän lisävuoden hankkimatta tai siis jo aika montakin sellaista, mutta minkäs teet. Aina se tulee ihan kutsumattakin. Näin vanhemmiten tuo ajan kuluminen myös vaan kiihtyy. Taas yksi vuosi vierähtänyt lisää. Joku voisi tosiaan vähän hidastaa tämän ajan kulumisen, kiitos!


Mies muisti minua näillä Ralph Laurenin Big Pony tyynyillä. Pikkumies oli puolestaan värittänyt ihan itse kuvan ja paketoinut sen ukin avustuksella pakettiin. Herttaista! :)


Pitihän uusien tyynyjen takia sitten ihan pedata sänkykin ja sovitella, että miten uudet tyynyt sopivat uuden karheiden Lennolin Ruusu sekä Fanni tyynyjen sekä Odessa premium sängynpäädyn kanssa. Päiväpeittona meillä on valkoinen 100 % silkkiä oleva Lennolin Silkki päiväpeitto ja kokonaisuuden kruunaa Lennolin uudesta mallistosta oleva Hopeapeura torkkupeitto. Lennolin sivuilla pääset tästä.


Mielestäni nämä Ralph Laurenin tyynyt kyllä ihan sopivat tähän kokonaisuuteen. Nämä tyynythän olivat myynnissä hiljattain olleilla Hulluilla Päivillä ja miehelle vähän vinkkasin, että pitäiskös meidän käydä ostamassa nuo. No hän lupasi sitten käydä katsomassa ne kyseisenä aamuna, mutta kotiin tullessa sitten totesi, että eivät olleet hyviä, joten jätti ostamatta. Siellä ne nyt sitten kuitenkin odottivat synttäripaketissa. Tässähän voisi käydä myös vähän katsastamassa joululahjoja itselleen ja vinkata samalla tavalla, että tuo olisi niin kiva saada joululahjaksi :) Tulispahan ainakin sitten sopivia ja mieleisiä.


 
Pitäisköhän tässä ruveta vähän tsemppaamaan joka aamu ja pedata tämä sänky kunnolla ja laittaa ihan päiväpeitto ja koristetyynytkin paikoilleen. Ennen lapsia sitä kyllä jaksoi tuon homman tehdä, mutta nyt mukamas aamuisin niin kiire, että ei millään ehdi. Lapset tarhaan ja itse äkkiä töihin. Niin ja herään yleensä ennen miestä, joten tuo homma jäisi hänelle, joten heh, taitaa olla aika toivoton urakka saada hänet tekemään tuo joka aamu ;) Olishan se kyllä kiva tulla töistä kotiin siistiin huusholliin, jossa olisi myös nätisti pedattu sänky. Meillä kun tuo makkari on yläkerrassa, joten siinä mielessä ei onneksi heti osu silmään. Muutoin tuo voisi vähän häiritäkin ja olisi pakko tsempata joka aamu. Mites muuten teillä? Jaksatteko pedata sängyt joka aamu ja laittaa päiväpeitot paikoilleen?

9 kommenttia:

 1. Synttärionnittelut!

  Ihana peurapeitto! Meillä tulee petattua sänky lähes joka aamu ja myös mieheni petaa sängyn kaikista niistä miljoonasta tyynystä huolimatta :) petauksen tilanne voi kyllä muuttua pienen ohjelmapäällikön saavuttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset onnitteluista <3 Teillä jaksetaan vielä ahkeroida petauksen kanssa. Kaipa tuon tavan taas oppisi, kun vaan ottaisi sen takaisin aamuohjelmaan ja tekisi sen, mutta jotenkin sitä on mukamas aina niin kiire aamuisin, että äkkiä vaan töihin. Pitänee ruveta itsekin vähän tsemppaamaan.

   Poista
 2. Onnea :)

  Ihanalta näyttää makkari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 vaikka tässä iässä taitaa olla enemmänkin suruliputuksen paikka kun noita vuosia vaan tulee ja tulee :(

   Poista
 3. Onnittelut merkkipäivästä. Ihanat tyynyt ja torkkupeitto!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vielä kun tosiaan jaksaisi tsempata joka aamu tuon nätin petauksen :)

   Poista
 5. Myöhästyneet onnittelut!

  Kaunis makuuhuone. Ihanan lahjan olet saanut.

  VastaaPoista