perjantai 22. marraskuuta 2013

Synttäritarvikkeet -70%

Ajattelin pikaisesti tulla vinkkaamaan mikäli ette ole jo huomanneet, että Tiimarissa on kaikki synttäritarvikkeet -70 % alennuksessa. Kävin itsekin hamstraamassa seuraavia synttäreitä varten, koska tuskin tuon halvemmalla enää mistään saa näitä. Lisäksi nyt kun Tiimarin ensi vuoden tulevaisuudesta ei ole mitään tietoa, niin Sulo Vilen pääsi taas valloilleen näillä hinnoilla :) Mistäs sitä tietää, vaikka meillä ei olisi sitten enää koko Tiimaria tai millä nimellä se sitten olisikin. Tosin saahan näitä tarvikkeita aika hyvin jo isoista marketeistakin, mutta ei näillä hinnoilla.


Pikkumiehen seuraavien synttäreiden teema tulikin sitten valittua. Tiimarin valikoimassa kun ei ollut poikia ajatellen kuin Cars-aiheisia, Spidermaniä ja näitä Angry Birdsejä, jotka olivat varteenotettavia vaihtoehtoja. Muumit ja pääkallot tiputin heti pois laskuista. Cars-synttärit meillähän oli jo viimeksi ja Spiderman ei ole vieläkään kovinkaan pop, joten Angry Birds oli siis valinta. Eikä pikkumies hanttiinkaan laittanut, kun kysyin, että pidetäänkö seuraavaksi Angry Birds synttärit.


Pikkuneidin seuraavaksi synttäriteemaksi valikoitui Helinä Keiju. Tosin tämä olisi ollut teemana ilman näitä ostoksiakin, kun päätin jo ajat sitten, että ensin meillä on Hello Kitty synttärit ja sen jälkeen Helinä Keiju. Itse olen jotenkin aivan tykästynyt Helinä Keijuun, joten nämä ovat erityisesti äipän mieleen.Koska hinnat olivat tosiaan näin halvat, niin hamstarasin sitten jo sitä seuraaviinkin vähän materiaalia. Helinä Keijun jälkeen meille tulee prinsessasynttärit, joista neiti oli aivan innoissaan ja hän haluaisi ehdottomasti Arielin mukaan. No ehkä me siihen mennessä, jotain Arieliinkin liittyvää bongataan. Saas nähdä miten tuon Helinä Keijun kanssa käy, kun ne synttärit pitäisi pitää ensin.
 
Se olisi sitten tänään tossut kohti Tallinnaa ja työpaikan pikkujoulut. Tip tap vaan teillekin! :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Kiva jos vinkistä on jollekin hyötyä. Itse jouduin tosin käymään kolmessa eri Tiimarissa, että sai nuo kaikki kasaan, mutta ahkeruus palkittiin.

   Poista
 2. Mä oon ollut ahkera Tiimarissa kävijä viime viikkoina. Viime prjantaina meidän omamme sulkikin ovensa.... Mistä mä nyt löydän uuden askartelu pikkutarvike joulukaupan! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen kanssa harmitellut tuota Tiimarin tilannetta. Mistä sitten ostaa kaiken sen pikkusälän, jota tarvitsee askarteluun. Tulevaisuudesta ei kuulemma ole vielä mitään tietoa ja kovasti nyt varostoja myydään tyhjiksi. Toivottavasti nyt joku jatkaisi tuota toimintaa.

   Poista