maanantai 12. toukokuuta 2014

Äitienpäivänä


Eilen olisi sitten taas tämä meidän äitien hemmottelupäivä. Aaamu alkoi aamiaisella sänkyyn ja lapset eivät millään jaksaneet odottaa, että heidän tekemänsä lahjat saataisiin auki. Pikkumies oli askarrellut tarhassa nätin sinisen sydänriipuksen. Hellyyttävästi paketin päällä luki "till mamma" hieman kirjaimet sekaisin :) Pikkuneiti oli puolestaan tehnyt hamahelmistä tytön, jonka päälle oli liimattu hänestä kuva. Äiti tietysti oli ylpeä näistä tekeleistä ja laittaa ne aarrelaatiikkoon säilöön.


Äitienpäivälounaalle pukeuduttiin sitten vähän juhlavammin. Pikkumies otti käyttöön ekaa kertaa tämän Ralph Laurenin Big Pony rugby paidan ja pikkuneidille kaivoin jo muutaman vuoden vanhan mekon, joka vielä vaan mahtuu päälle.

 

Äitienpäivälounas nauttiin meren äärellä sijaitsevassa ravintolassa, joten saatiin jopa johonkin kuvaan meri taustalle. Vauvelikin oli ravintolassa kuin enkeli ja jaksoi olla olla hereilläkin jonkin tovin. Itkuiltakin säästyttiin kokonaan.Tämän pallokuosisen takin ostin jo yli vuosi sitten Jenkkireissultamme ja nyt rupeaa olemaan sopivan kokoinen. Kiva pukea se juuri mekon kanssa.


 Vinkkasin miehelle, että voisin ottaa äitienpäivälahjaksi zumba fitnesin meidän Wii -pelikonsoliin ja sellainenhan sitten tuli. Eilinen ilta menikin sen merkeissä ja lapset tietysti tanssivat mukana. Jos tuon avulla pääsisi näistä raskauskiloista vähän eroon. Hauskaa meillä ainakin oli ja syke nousi. Vielä ei oikein uskalla tehdä mitään rajua liikuntaa tai vatsalihasliikkeitä, vaan vähän iisimpi aloitus, kun hätäsektiosta on kuitenkin vasta se 2 kk. Hih, ainakin hyvä syy vähän laiskotella ;)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa mukavalta äitienpäivältä. Meilläkin meni vähän samoissa merkeissä kyseinen päivä. -Päivi-

    VastaaPoista