perjantai 16. toukokuuta 2014

Pöllöt koristelussa


Tässä näitä lupaamiani ristiäisissä käyttämiäni pohjia. Hitsit vitsit, kun ei mennyt ihan putkeen nyt tämä juttu. Nuo pöllöt kun ovat koneellani pdf-muodossa ja tämä blogger ei hyväksy sitä muotoa ja minä tompelo en osaa muuttaa niitä jpeg-muotoon. Ilmeisesti sellainen ohjelma puuttuu. Osaisiko joku auttaa, että saataisiin nuo pöllöjenkin kuvat tänne. Koneelta löytyi nyt tähän hätään vain tuo ylläoleva pöllökuva :( Näiden cup cake wrappien pohjat ovat alla. Niihin lisäsin leikkaa liimaa periaatteella kopiokoneella nuo pöllöt, kun en osannut kuvankäsittelylläkään niitä siihen laittaa. Nämä cup cake wrapit kannattaa sitten printata normaalia paksummalle paperille, koska normaali paperi on vähän liian ohutta noiden ympärille.

Käytä näitä wrappeja siten, että leivot muffarit ensin ihan normaalisti paperisiin muffarivuokiin ja niiden jäähdyttyä, kietaise tämä wrap ympärille. Itse käytän liimaa wrappien kiinnittämiseen.

Näiden kuppikakkujen päällä olevat koristeet on tehty cocktailtikkuihin. Kiinnitä ensin tikku teipillä toiselle puolelle ja liimaa sitten toinen kuva päälle.
Näiden pullojen pillissä on tämä lippuviiri, jonka liimasin siihen kiinni eli kietaise vain pillin ympärille.


Pullojen etiketit rakensin tämän pohjan päälle eli tähänkin lisäsin kopiokoneella tuon pöllökuvan. 


Toivottavasti näitä pohjista on jollekin iloa, vaikka en nyt tuota käyttämääni pöllökuvaa saanutkaan tänne. 

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti