keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Juhlahumua

 Meillä näitä juhlia nyt piisaa, kun oli juuri ristiäiset ja parin päivän päästä vietetään pikkuherran 6 vuotissynttäreitä. Onneksi tykkään järjestellä kaikenlaisia kekkereitä ja olikin ilo tutustua Juhlahumua -nettikauppaan. Heillä on mukavasti järjestelty tuotteet teemoittain, joten ei tarvitse koko nettikauppaa kahlata välttämättä läpi. Tässä mitä meille heiltä päätyi. Aika tällaista hempeän pastellista sanoisin :)


Nämä Miss Etoilen pahviset muffinssivuoat ovat kyllä niin söpöt, että en tiedä raskinko käyttää niitä ollenkaan. Hitsit kun en löytänyt näitä ennen ristiäisiä, kun olisivat olleet niin passelit pienen poikavauvan teemaan. Pakkauksessa on yhteensä 24 vuokaa, joten ihan kivan määrän niistä saakin.


Lasten synttäreitä ajatellen nämä pahviset herkkurasiat ovat oikein oivia. Toimivat hyvin esim. popparikulhoina tai karkkikippoina eikä niin väliä vaikka vähän kaatuilevat, kun eivät ainakaan mene rikki. Pakkauksessa on yhteensä 8 rasiaa, neljä kumpaakin kuosia.


Näitä pöllö -teemaisia servettejä ja pahvilautasia en voinut millään vastustaa. Siis niin ihana pirtsakka kuosi näissä. Olivat kyllä vauvateeman alla tuolla kaupassa, mutta mielestäni nuo kyllä käyvät ihan muuhunkin. Pienemmissä pahvilautasissa ja serveteissä luki "sweet baby", mutta näitä tekstittömiä voi kyllä käyttää muuhunkin. Taidan laittaa ne jemmaan ja käyttää ne meidän vauvan 1 vuotissynttäreillä. 


Juhlien suunnitteleminen ja toteuttaminen on kyllä mukavaa puuhaa. Ainoa huono puoli on vaan se huushollin siivoaminen :)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania! Meillä myös pikkumiehen (ikää nyt 6 viikkoa) juhlat lähestyy, pitääkin käydä tsekkaamassa, löytyiskö tuolta jotain kivaa juhliin :)

  Marika / sweethomewithkids.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Teilläkin on uusi pikkumies siellä tuhisemassa <3 Vauvat ovat kyllä niin ihania! Mukavia juhlien suunnittelua!

   Poista
 2. Minulla on pahvisia muffinsi-vuokia ja pitkään mietin raskinko käyttää - tytär aloitti ja käytti :) Saahan noita uusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että mitäs niitä toisaalta sinne kaappiin jättämään. Kaupasta niitä saa uusia. Mietin kanssa, että mitenköhän nuo pitävät tuota rasvaa, vaikka kostuvatko samalla tavalla kuin nuo paperiset muffinssivuoat. No kokeilussahan se selviää :)

   Poista
 3. Tosi söpöjä... Mun mielestä aina kantsii jemmailla jo ajoissakin asioita tulevia juhlia varten. Jos teema on ajoissa tiedossa, niin kaikkea kätsää saattaa löytyä matkan varrelta juhliin liittyen.... :) Hauskoja juhlia! Terveisin toinen juhlien järkkäämistä rakastava.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Näin juuri. Itse olen oikein hamsteri ja keräilen pitkin vuotta jo kaikkea tarpeellista ja välillä ne sitten kyllä unohtuvatkin kaapin pohjalle, kun ei enää muista mitä sitä on tullut ostettua. Kiva kuulla, että joku toinekin rakastaa juhlien järkkäämistä :)

   Poista
 4. En tiedä, onko sinulla ollut tapana osallistua näihin, mutta joka tapauksessa lukijan haaste löytyy blogistani: http://sadunhohteinen.blogspot.fi/2014/05/kesainen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Täytyykin tulla kurkkaamaan. On ollut niin hirveä kiire vaan viime aikoina, että en ole koneellekaan ehtinyt.

   Poista