maanantai 5. toukokuuta 2014

Viikonlopun pukeutumisia


Mukava viikonloppu takana, vaikka noiden ilmojen osalta ei voi kyllä sanoa samaa. Monena päivänä on tullut rakeita ja tänään aamulla olikin maa ihan valkoisena. Mihis se kesän tulo oikein hävisi?

Viikonloppuna oli kaiken maailman kissanristiäisiä ja lapsetkin saivat pukeutua vähän juhlavammin.


Pikkuneidille kaivoin esille vielä tämän talvisemman takin, kun mittarissa ei tosiaan ollut kuin 5 astetta lämmintä. Meidän neiti kasvaa niin hirmuisen hitaasti, että tämä takki vaan mahtuu vuodesta toiseen päälle.


Tämä Toffeen hame ja bolero ovat uusimpia hankintoja pikkuneidin vaatekaappiin. Löysin ne Bobon ystävänmyynnistä, vaikka mitään ei pitänyt ostaa ja eihän sieltä voinut tyhjin käsin lähteä. Bolerossa on kivasti strassein koristeltu selkämysteksti.


 Pikkuherralla Gantin ruutupaita ja housut sekä Pomp de Luxin vaalean limen värinen kevyttoppa, joka on tämän kevään mallistosta. 


Teatteriin pukeuduttiin sitten Pomp de Luxin viime kauden strassimekkoon, jonka alle sopi kivasti tämän kevään mallistosta oleva Hannover paita. Pikkuherralla Hulluilta Päiviltä löytynyt Mayoralin paita. Ihastuin siinä erityisesti tuohon aplikoituun selkämystekstiin ja valkoiseen väriin.
Seuraavan kerran saadaankin sitten pukeutua vähän juhlavammin toukokuun lopussa, kun pikkuherrasta tulee 6 vuotias. Pitänee kohta ruveta niitäkin suunnittelemaan. Teema on sentään jo valittu, joten eikun hihat heilumaan :)

7 kommenttia:

 1. Kauniita vaatteita molemmilla :-) Kivalta näyttää tuo Limen värinen Pompin takki jonka tilasit. Tykkään myös tosi paljon Mayoralin poikienvaatteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mayoralilla on kyllä kivoja vaatteita ja tykkään erityisesti niiden poikien paidoista.

   Poista
 2. Hei, tiedätkö onko gantin ysmy ensiviikon ke ja to vai oliko ne aina to ja pe ? Itselleni ei ole viestiä tullut, mutta jostain syystä ei tullut viime syksynäkään s-postia.

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita lasten vaatteita. Kenen valmistajan on tuo ihanaakin ihanampi pitkä takki joka tytöllä on noissa eka kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo takki on kyllä aivan super ihana, vaikka itse sanonkin. Se on ostettu Jenkeistä ja merkiltään Rothschild. En tiedä myytäisiinkö sitä jossain nettikaupassa, mutta voihan sitä vaikka googlettaa, jos löytyisi.

   Poista
 4. Miten peset tuon tytön paljettiyläosaisen mekon, ettei mene pilalle. Tuollaiset ovat niin herkkiä

  VastaaPoista