tiistai 6. toukokuuta 2014

Ruokailutilaa ja valoa


Ihanaa tämä lisääntynyt auringonpaiste ja valoisuus. Ihan eri ottaa näillä keleillä kuvia, kuin keskellä pimeää talvea. Pimein ajankohta on taas kerran selätetty ja nyt saadaan nauttia tästä valosta. Vielä kun nuo kesäkelit tulisivat, niin olisi täydellistä.Tulppaaniaika rupeaa olemaan loppumaisillaan, mutta onneksi saadaan kohta nauttia noista kesäkukista.


Meillä tosiaan on tämä meidän talon alakerta yhtenäistä tilaa eli eteinen, keittiö, ruokailutila sekä olohuone ovat kaikki ns. samassa tilassa ilman väliseiniä. Toki kodinhoitohuoneen, saunan ja wc:n osalta on seinät, mutta muuten tämä alakerta on avointa tilaa. Toisaalta ihan kivaa siinä mielessä, että näkee kaiken sitten yhdellä silmäyksellä, mutta jos omaa rauhaa haluaa, niin se ei taida oikein onnistua täällä meidän alakerrassa. Lisäksi yksi suuri miinus tässä meidän alakerrassa on. Nimittäin kun astut ovesta sisään, niin näet heti keittiön tasoille, joissa aina lastattuna tavaroita ja sekasotkuinen huusholli on valmis. Tosin ei meillä kyllä mikään muukaan paikka ole tiptop, mutta ei sentään tarvitsisi heti nähdä tuonne sotkuisimpaan paikkaan :)


Tämä siisteys ei sitten taaskaan kauaa pysynyt, vaan kämppä on taas jo hyrskyn myrskyn. Lopun urakka! :(

3 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis ruokapöytä ja sohvapöytä teillä. Muistatko mistä olette ne hankkineet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu muistan kyllä. Ruokapöytä on itseasiassa Awara -nimisestä sisustusliikkeestä Riihimäeltä. Juttua siitä näet täältä http://kristallinhohtoa.blogspot.fi/2013/10/uusi-lankkuruokapoyta.html. Sohvapöytä on puolestaan Kruunukalusteesta ja sen hankkimisesta on jo jokunen vuosi, joten en tiedä onkohan sitä enää valikoimissa.

   Poista