keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Matkajääkaappi


Kesämökkikausi lähenee ja toivottavasti kesähelteetkin. Niinpä pitää ruveta taas miettimään kaikkia mökkijuttuja. Meidän mökki sijaitsee n. 250 km päästä kotoa, joten jokavuotisena ongelmana on ollut, että miten kuljettaa jääkaappitavarat syötävässä kunnossa mökille. Toki ostamme ruokaa myös matkan varrelta, mutta kodin jääkaapissa on kuitenkin aina jotain kylmätavaraa valmiina, mitä ei sinne viitsi jättää, vaan se pitää pakata mukaan. Grillikauppa.comista meille kotiutuikin tämä kätevä Mobicool P24 matkajääkaappi, jonka voi liittää auton tupakansytyttimeen. Tämä on siitä kätevä, että tämän mallin voi liittää myös ihan verkkovirtaakin eli ne kaljat ja siiderit tai siis öhöm, ne limut, jotka eivät mahdu mökin jääkaappiin voi laittaa tänne kylmenemään.


Yllättävän paljon tähän 24 litraiseen matkajääkaappiin menee tavaraa eikä painokaan ollut paha (4,1 kg). Maitojen kokoisten purkkien päälle jäi vielä hyvin tilaa muille tavaroille. Tehoa tällä laitteella luvataan olevan sen verran, että se viilentään jopa 18 astetta ulkolämpötilaa kylmemmäksi. Tosin kesähelteellä tätä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, kun juuri tämä vasta tuli meille. Johdot tässä mallissa on kätketty siististi tuon harmaan suojuksen alle eli sieltä löytyy tupakansytyttimeen tarvittava johto sekä 230 V virtajohto.


Lisätietoja Grillikauppa.comin matkajääkaapeista näet täältä ja tästä meidän matkajääkaapista puolestaan täältä klik klik.

Nyt vain kesähelteitä odottelemaan. Kylmävarustus on nyt ainakin jo kunnossa. Ei tarvitse enää niitä sulaneita kylmäkalleja roudata mukana. Niin ja kaikkein parasta on, että saadaan ne meidän mökin lähi kirkonkylästä ostetut jätskit nyt mökin pakkaseenkin ilman, että ovat ihan sulaneita. Matkaa kun sinne lähimpään kauppaan on melkein puolisen tuntia, joten aika hyvin siinä ajassa ne jätskit ehtii kesällä sulamaan. Oi siitä tulikin mieleen tuoreet mansikat ja jätski. Nam! :)

1 kommentti:

  1. Tuollainen on kyllä todella hyvä! Meillä on vastaavanlainen, ikääkin jo kertynyt. Ehdoton reissuissa mukana. Ensimmäisen kerran sitä käytettiin 10vuotta sitten kun miehen kanssa tehtiin autoreissu keski-eurooppaan.

    VastaaPoista