tiistai 9. syyskuuta 2014

Ikean uutuuksia


Jokunen viikko sitten tipahti postiluukusta jokaisen sisustajan raamattu eli uusi Ikean kuvasto, jota on aina mielenkiintoista selata. Uusien tuotteiden innoittamana lähdinkin piipahtamaan paikan päälle. Kamera, kasa vaippoja, tuttipullo sekä maitoa vaan kassiin ja menoksi vaavin kanssa. Nuo isommat lapset kun ovat päivisin tarhassa, joten päästiin vaavin kanssa ihan kahdestaan matkaan. Arkipäivisin päiväsaikaan siellä onkin ihan kiva käydä kun ei ole hirmuista ihmisruuhkaa, vaan voi rauhassa kuljeskella.

Tässäpä teillekin sitten kuvapläjäystä omaa silmääni miellyttäneistä kokonaisuuksista.


Ihastuin tähän lasikupuiseen lamppuun ja vähän mietin sitä jopa meidän eteiseen, mutta ei taida sen valoteho vaan oikein riittää siihen. Taitaa toimia parempana tunnelmavalona vaikkapa ns. yöpöydän valona kuten Ikeassa oli tehty.


Ihku walk in closet oli myös ilmaantunut Ikeaan esille. Tuollaisen kun vielä joskus saisi. Tosin meikäläisen tavaramäärällä se ei kauaa olisi kuitenkaan siisti ja tilaa tarvittaisiin varmaan tuplasti, mutta saahan sitä aina haaveilla.


Tämä hoitopöydän päälle tehty vauvataulukin oli söpö. Tekisi mieli tehdä itsekin tuollainen, mutta kun ei vaan ole oikein paikkaa sille, kun meidän vaavilla ei ole omaa huonetta ja hoitopöytäkin on veskissä.




Tätä katossänkyä ja prinsessakuosista pussilakanasettiä jäin ihastelemaan ihan pidemmäksi ajaksi. Mietin jopa pienessä mielessäni, että saiskos meille rakennettua jotenkin tuollaisen pikkuneidin sängyn päälle, mutta ehkäpä menee vähän liiaksi säätämiseksi eikä uutta sänkyäkään viitsi enää ostaa tässä vaiheessa.


Pari uutta lastenhuonekokonaisuuttakin oli esillä.



Tällainen vähän vanhemman teinin huone.



Ikeapäivän saldona oli uusi valaisin, kukka, pari tyynyä, pulloja jne. Onneksi ei tullut mitään kovin tyyristä reissua, joten päästiin kotiin ihan hyvällä omallatunnolla. 

4 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi sattumalta ja voi, miten kivalta täällä näyttää!
    Ikea on yksi lempi kaupoistani ja sieltä saa vaikka mitä!
    Kivoja juttuja olet poiminut kuviin.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja tervetuloa vierailulle minunkin blogiini!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne asti ja jätit viestiä. Täytyykin tulla vierailulle blogiisi :)

      Poista
  2. Aloin oikein miettimään, että milloin oon viimeksi käynyt Ikeassa ja siitä on varmaan pari vuotta! Sohvan päälliset tilasin ennen joulua netin kautta. Pitäis siis todellakin käydä jo :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit! Meillä taitaa tuo Ikea olla liian lähellä, kun tuntuu että vähän väliä tulee ravattua siellä :)

      Poista